NAKON RAZVODA

Severina uživa na moru u dobrom društvu: ‘More, kada jednom baci svoje čini...‘

Nakon razvoda od Igora Kojića, Severina puni baterije na odmoru.

Nakon što je potvrdila da se nakon šest godina braka sporazumno razvela od 15 godina mlađeg bivšeg nogometaša Igora Kojića, Severina je isti dan objavila fotografiju s mora gdje, čini se, živi punim plućima.

Kako se provodi na odmoru pjevačica posljednjih dana često pokazuje na društvenim mrežama, a ovoga je puta fotografijom u dvodjelnom badiću još jednom oduševila obožavatelje.

Čitajte i: Severina i Igor potpisali papire za razvod: ‘Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života‘

"More, kada jednom baci svoje čini, onda zauvijek drži čovjeka u mreži čuđenja...", napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj pokazuje zavidnu figuru. Vjerni obožavatelji odmah su komplimentima obasuli Severinu koja u dobrom društvu uživa u ljetu koje je već na izmaku.

Čitajte i: Severina oduševila publiku u primoštenu genijalnom reakcijom: Evo što je napravila kad joj je skoro ispao mikrofon

"Oko mene hiljadu luđaka...(njih troje k‘o ‘iljadu)", napisala je neki dan Severina u opisu fotografije na kojoj pozira u društvu suradnice Vedrane Vasić, fotografkinje Sonje Dvornik i producenta Filipa Miletića s kojim pjevačica radi na novom albumu i s kojim je ranije objavila nekoliko zajedničkih fotografija.

Dok Severina uz bliske ljude odmara na moru, prve objave nakon razvoda njezinog bivšeg supruga Igora bile su iz provoda u Mostaru.

"Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neprovjerenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti", napisala je Severina u ekskluzivnoj izjavi za Jutarnji list odmah nakon razvoda na zagrebačkom sudu nakon što je par okončao brak.

Linker
19. travanj 2024 16:52