jedna je mama

Severina i njena majka se odlično zabavljaju: Kao ruska plemkinja pokazala kako se nose moderni detalji

Pjevačica ponosno ističe čvrste obiteljske veze s mamom Anom, koja joj je najveći oslonac u životu, sada je pratiteljima otkrila kako se njih dvije zabavljaju kod kuće.

Nakon brojnih pozitivnih reakcija koje su njene neobične vunene štikle podignule na društvenim mrežama i u medijima, Severina je nastavila u sličnom tonu. Usput je pokazala kako se dobro zabavlja sa svojom majkom Anom. Gospođa majka zaogrnula se kaputom s raskošnim ovratnikom, na glavu je stavila krznenu šubaru, a Seve joj je dala i svoje čupave salonke.

Poziravši kćeri kao prava ruska plemkinja, Seve je objavila fotografije na svojim društvenim mrežama. "Ana Karenjina is ready to mingle", napisala je slavna pjevačica. Citirala je tako natpis na ručnoj torbici iz nove kolekcije libanonske dizajnerice Sarah Beydoun, odnosno njenog brenda Sarah's Bag.

Fotosession koji su obavile majka i kći oduševio je Severinine prijatelje i pratitelje, komplimenata nije nedostajalo, a zaključak je da je gospođi Ani mala i Rusija.

Čitajte i: Ovo može samo ona: Severinina štikla zaustavila promet i raspametila obožavatelje, tko bi se još usudio ovo obuti?

Nepogrešivi asesoari

Glazbenica je još jednom spontanom interakcijom s pratiteljima pokazala da se sa svojom majkom odlično zabavlja i da su vezane kao i uvijek.

O salonkama marke Marni koje se mogu kupiti za nešto više od 6500 kuna, javnost je već saznala sve, no ništa manji hit nije šarena ručna torbica koja oduševljava svojom porukom.

Libanonski brend Sarah’s Bag postoji već 20 godina, proslavio se torbicama koje imitiraju pakiranje tableta, a jedna od novijih kolekcija 'cijepljenih i spremnih za druženje' trenutno je najprigodniji asesoar u ovo pandemijsko vrijeme. Torbicu iz kolekcije Vaccinated može se nabaviti po cijeni od 295 dolara, odnosno oko 1960 kuna.

Linker
18. travanj 2024 18:34