rekla da tjelohranitelju

Šesti brak sklopila u gumenim čizmama! Pamela Anderson šokirala objavom

Glumica se na Badnjak prošle godine udala za svog tjelohranitelja Dana Hayhursta. Vjenčali su se na njezinom posjedu u Kanadi, pred svega nekoliko uzvanika.

Glumica Pamela Anderson iznenadila je svoje obožavatelje objavom da je ponovno stupila u brak. Unatoč svim ljubavnim razočarenjima kroz koja je prošla u prošlosti, nikada nije izgubila vjeru u ljubav pa je Pamela ušla u brak s tjelohraniteljem Danom Hayhurstom.

Iako je prije svega godinu dana okončala brak, koji je trajao samo 12 dana, ni to je nije pokolebalo da s optimizmom gleda na novu ljubavnu mogućnost pa se vrlo brzo odlučila na novi brak. Za svog tjelohranitelja udala se na Badnjak prošle godine, a odluku su donijeli tijekom karantene.

Čitajte i: Dugo je trajalo: Pamela Anderson ostavila 22 godine starijeg supruga nakon samo 12 dana braka

Ovo je slavnoj Playboyevoj zečici šesti brak.

"Upravo sam ondje gdje trebam biti, u naručju muškarca koji me voli", rekla je Pamela. Par se vjenčao u njezinoj rodnoj Kanadi, a zbog uvjeta koje je svijetu nametnula globalna pandemija, na svadbi nije bilo puno uzvanika. Uz raskošnu vjenčanicu i Valentinov veo, na nogama je imala gumene čizme - slavne 'Hunterice'.

Čitajte i: Tajno vjenčanje Pamele Anderson: Nakon slomljenog srca, odlučila ući u brak s čovjekom koji ju je oduvijek štitio

Vjenčali su se na njezinom posjedu koji je smješten na istočnoj obali otoka Vancouver, gdje je Pamela u ljeto 2019. preselila nakon renovacije koja ju je koštala milijun dolara.

Glumica, slavna po svojim oblinama i atraktivnom izgledu koji je osvajao 90-ih godina, najavila je kako se odlučila povući s društvenih mreža te kako je jučerašnja objava o braku ujedno i njezina posljednja. Hoće li uistinu s novim partnerom pronaći životnu sreću i toliko traženi mir, ostaje vidjeti.

Linker
18. travanj 2024 13:34