Mlada mama

Šest mjeseci nakon poroda blista u bikiniju, a otkrila i zašto je dobila samo tri kilograma u trudnoći

Naša najpoznatija plus size manekenka uživa u majčinstvu i svojim objavama trudi se razbijati tabue vezane uz stereotipe i očekivanja u vezi izgleda ženskog tijela, tako je i ovaj put poslala snažnu poruku te pritom ponosno pozirala u kupaćem kostimu.

Naša najpoznatija plus size manekenka uživa u majčinstvu i svojim objavama trudi se razbijati tabue vezane uz stereotipe i očekivanja u vezi izgleda ženskog tijela, tako je i ovaj put poslala snažnu poruku te pritom ponosno pozirala u kupaćem kostimu.

Da joj majčinstvo dobro stoji, naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer, ponovno je dokazala. Svoje prvo dijete, sina Leona, rodila je prije šest mjeseci, a sada je spremno pozirala u bijelom bikiniju.

"Zastanite na sekundu. Pretvorili smo se u ljude koji žive dvostrukim životom, jeste li svjesni toga? Sav taj stres i problemi kao da nestaju jednim klikom na društvenim mrežama te svjesno ili nesvjesno bježimo od vlastitog života jer je nekako tuđi ipak slađi. Ja na savršenstvo gledam kao na osjećaj ugode na što god se on odnosio. Svoj glas na društvenim mrežama želim iskoristiti maksimalno. Namjerno sam ukomponirala baš ovaj tekst uz ovu sliku kako bi vidjeli da ‘nesavršenstvo’ postoji! Kako je to sasvim normalan i prirodan osjećaj u čovjeku. Tu smo da naučimo, da se borimo iz dana u dan i pokupimo još pokoju dobru dušu uz put koja će nas htjeti saslušati i razumjeti te možda i proživjeti skupa s nama pokoji osjećaj nesavršenstva", poručila je Lucija i nazvala je nesavršeno - savršenom.

Zadovoljna mlada majka blista, a u prijašnjim objavama potvrdila je ono što je i vidljivo iz slika - trudnoća i porod na njenom tijelu nisu ostavili vidljivih tragova.

Nedavno je u poduljoj objavi ispričala kako je ona proživjela trudnoću te s kojim se sve strahovima prije nje suočavala.

'Slušajte svoje tijelo'

"Za dobrobit svog djeteta i sebe na osnovi policističnih jajnika te kombinacije istog u strahu mogućnosti začeća odlučila sam da želim skinuti barem desetak kilograma prije nego zatrudnim. Zašto? Zato što u trudnoći žene dobivaju po 20-25 kilograma! Kako ću ja to?", ispričala je u jednoj ranijoj objavi naša plus size manekenka. Međutim, zatrudnjela je prije nego je smršavila te je zaboravila na sve strahove.

Iznimno je bila zahvalna na tome što je zatrudnjela s lakoćom, što zbog svoje dijagnoze, što zbog priča s kojima je upoznata o parovima koji se muče da začnu dijete. Na početku trudnoće je, također, dobivala bezbroj savjeta što bi ona - kao bucka - smjela jesti, točnije, što sve ne bi smjela jesti.

"Prolazili su mjeseci, a ja sam jela sve. Slatko koje volim mi uopće nije bila potražnja, morsko sam jela, pila sam bazgu, jela sam tunu, a na meso mi se dizao želudac. Od svega toga, Lucija je dobila 3.5 kilograma. U 40 tjedana trudnoće. Leon je rođen sa 3.610, prirodno i bez ikakvih teškoća.. Tik što je Leon došao na ovaj svijet, ja sam se iscijedila. Trbuh mi nikada nije bio ravniji, samopouzdanje WOW na totalno novoj razini, a o onih 20/25 kilograma ni ‘a’. Već tri", opisala je i istaknula kako je cijelo vrijeme isključivo slušala savjete liječnika i svoje tijelo. Što je rezultiralo s fascinantno malenim brojem kilograma koje je dobila u trudnoći.

Također je kazala da je i nakon poroda odmah krenula u 'akciju', išla je u banku, u šetnje... sve zato što joj je tijelo to dopuštalo.

"Danas, imam prekrasnog bebača, a moje tijelo može više no ikada. Ne slušajte druge. Slušajte sebe. I doktore. Nitko drugi ne zna vaše granice kao vi sami. I ne, zato što ste jače konstrukcije ne znači da ste u automatskoj predispoziciji za nakupljanje kilograma u trudnoći...neka sam živi dokaz", zaključila je Lucija.

Pročitajte i:

Lucija Lugomer super slatkom fotkom iz rodilišta javila sretnu vijest: 'Wow! Možete nas zvati mama i tata!'

Emotivna ispovijest Lucije Lugomer o odrastanju bez majke: 'Moj tata je veliki heroj. Itekakav muškarac!'

Lucija Lugomer u emotivnoj objavi očitala bukvicu 'hejterima': 'Lupi šakom o stol i reci dosta'

Luciju Lugomer ne brine celulit, strije i ožiljci na plaži, nego u kupaćem kostimu udara kontru

Linker
26. travanj 2024 02:17