IMDB/PROFIMEDIA
To je taj stil

Seka prije Gage: Cijela regija se zabavlja zbog sličnosti između srpske glumice i zvijezde filma ‘Dinastija Gucci‘

Film inspiriran burnim životima članova obitelji Gucci u hrvatska kina stiže 2. prosinca, a iščekuje ga željno cijeli svijet, do tad s informacijama koje iz produkcije puštaju na kapaljku cijela regija se dobro zabavlja.

Film inspiriran burnim životima članova obitelji Gucci u hrvatska kina stiže 2. prosinca, a iščekuje ga željno cijeli svijet, do tad s informacijama koje iz produkcije puštaju na kapaljku cijela regija se dobro zabavlja.

Dok cijeli svijet željno iščekuje dolazak filma "House of Gucci" u kojem noseću ulogu ima pop zvijezda Lady Gaga, cijela regija se jako dobro zabavlja na račun uloge i transformacije koju je pjevačica prošla kako bi utjelovila Patriziu Reggiani. Slike sa seta koje na kapaljku cure u javnost samo povećavaju nestrpljenje kod publike koja je željna tog filmskog spektakla. No, ono što nije promaklo oštrom oku kod susjeda je nevjerojatna sličnost uloge Reggiani i jedne legende srpskog glumišta - Jelisavete Seke Sablić.

image

Lady Gaga u popularnim kreacijama s početka 90-ih.

LANDMARK/PROFIMEDIA
image

Seka Sablić kao 'Gucci prije Guccija'.

SCREENSHOT YOUTUBE

Društvene mreže preplavile su slike ove poznate glumice i njene uloge Marijane Kolaković iz serije "Srećni ljudi", uz komentare "House of Gucci na srpski način".

I dok Gagina uloga napisana po stvarnoj osobi koju je talijanski tisak prozvao i Crna udovica, ne preže ni od najmračnijih djela, Sekina Marijana ipak nije takva negativka - ali stil im je gotovo u dlaku isti. Natapirana frizura s minivalom i kokoticom, cvjetni kostimi, haljine, blejzeri, neizostavna cigareta - ogledni je primjer mode s početka devedesetih, a mnoge je filmske i TV entuzijaste, kako piše Noizz, podsjetio upravo na gospođu Marijanu.

Skoro kao original

Iako Marijanine Gucci košulje i komadi nisu baš bili original, kao oni koje je nosila Patrizia, ovo je dokaz da za stil ponekad ne treba imati i mnogo novca.

Pogledajte video

Čitajte i: Obitelj Gucci razočarana izborom glumaca za film o talijanskoj modnoj dinastiji: ‘Sramotno, užasno, uvrijeđeni smo‘

"Dinastija Gucci" u kina dolazi 2. prosinca, film se temelji na istinitim događajima u obiteljskom carstvu talijanske modne kuće Gucci. Film je režirao Ridley Scott, uz Lady Gagu tu je prava zvjezdana glumačka postava: Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek, Al Pacino.

Pogledajte video

Kontroverzna priča talijanske obitelji radnjom je smještena u 1995. godinu kada je Maurizio Gucci, unuk osnivača luksuzne kuće, na putu prema svom uredu ubijen, a njegova supruga Patrizia Reggiani bila je optužena za naručivanje atentata. Tako je i stekla nadimak "Crna udovica". Poznata po svom napadnom stilu odijevanja i britkom jeziku na pitanje zašto ga sama nije ubila, odgovorila je, "Moj vid nije toliko dobar, a nisam htjela promašiti".

Linker
26. travanj 2024 07:36