Uživali su radeći zajedno...

Sean Paul se konačno osvrnuo na glasine o svom odnosu s Beyonce: ‘Rasplamsalo se‘

Glazbenik se prisjetio suradnje koja se dogodila prije gotovo dvadeset godina, a koja je izazvala brojna šuškanja o tome da su oni puno više od suradnika.

Sean Paul se konačno osvrnuo na glasine koje su neko vrijeme kružile javnošću, a to je njegov odnos s glazbenicom Beyoncé. Naime, govorkalo se kako su njih dvoje imali nešto više od prijateljstva u vrijeme kada su snimili zajedničku pjesmu Baby Boy 2003. godine. Odmah nakon objave spota, obožavatelji su bili uvjereni da se među njima nešto dogodilo, unatoč činjenici da je glazbenica tada već bila u vezi sa sadašnjim suprugom, Jay-Z-jem.

image

Odmah nakon objave spota, obožavatelji su bili uvjereni da se među glazbenikom i Beyonce nešto dogodilo.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U novom intervjuu za The Daily Beast, Sean se osvrnuo na nagađanja i odbacio tvrdnje da su on i Beyoncé imali nešto više od radnog odnosa. "Ne! Volio bih da jesmo! Ona je stvarno prekrasna", kazao je te dodao kako su tu pjesmu zajedno izveli svega tri puta.

Čitajte i: Glazbeni mogul Jay-Z pobijedio je u pravnom sporu i dobio 4,5 milijuna dolara odštete

image

Beyoncé ga je tada optužila da širi lažne priče.

WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Unatoč tome što su stvari među njima bile profesionalne, glasine o strasti "stvarno su se rasplamsale", prisjetio se te se osvrnuo na njihov nastup prilikom dodjele MTV Europe Music Awards u studenom 2003. godine.

Naime, glazbenica ga je tada optužila da širi lažne priče, a on ju je pokušao razuvjeriti, no to nije bilo dovoljno pa su se distancirali i u profesionalnom smislu. Ipak, Sean ni zbog čega ne žali, a i danas je ponosan na pjesmu koju su tada zajedno snimili.

Linker
18. travanj 2024 19:13