Viktorija Djonlic Radja i Marko Mrkic.
 Darko Tomas / Hanza media
gledamo se u petak

Šarmantni plesač Marko Mrkić ima novu ulogu: 'Ako nešto pođe po krivu, ona je kriva'

U voditeljske vode ulaze Marko Mrkić, karizmatični i duhoviti plesač kojeg je publika upoznala u hit zabavnom showu ''Ples sa zvijezdama'' i poznati svjetski model Iris Cekuš.

Marko Mrkić i Iris Cekuš kao voditeljski par vodit će lifestyle emisiju IN magazin petkom, dok ćemo u ostalim danima u voditeljskim ulogama i dalje vidjeti Renatu Končić Mineu ili Miju Kovačić. Prvu emisiju Marko i Iris vodit će ovog petka.

"Ovo smo Iris Cekuš i ja - novi voditelji! Gledaj nas petkom, a ako nešto pođe po krivu, naći ćeš me u ovoj pozi gdje pokazujem da je Iris kriva. Veselim se ovoj suradnji i svakom petku.", najavio je svoju novu ulogu na društvenim mrežama vlasnik plesne škole "Lijeva&desna".

''Iako sam mislio da će mi vođenje plesne škole i tečajeva biti jedina ljubav, voditeljski posao na Novoj TV mi se čini kao nešto što bi opasno moglo konkurirati. Poslovi su vrlo slični, uglavnom ja nešto brbljam, ali na telki me bar možete stišati, a to je privilegija koju moji učenici nemaju'', izjavio je Marko Mrkić koji je u ovogodišnjem showu "Ples sa zvijezdama" plesni podij zapalio s Viktorijom Rađom.

Zagreb, 050319.
Ulica Rudolfa Kolaka 12.Nova TV predstavila nove kandidate showa Ples sa zvijezdama.
Na fotografiji: Helena Janjusevic, Damir Kedzo, Viktorija Djonlic Radja i Marko Mrkic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas
Helena Janjusevic, Damir Kedzo, Viktorija Djonlic Radja i Marko Mrkic.

Emisija koja neprekidno ide više od deset godina od ove godine osim osvježenja u vidu spomenutog voditeljskog para.

Pod uredničkom palicom glavne i dnevne urednice Ivane Mandić i Svjetlane Matić novinari IN magazina Ana Vela, Ivana Nanut, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Sanja Kuzmanović, Bojan Kosijer, Lana Samaržija, Maja Perica, Jelena Prpoš, Julija Bačić Barać, Davor Garić, Hrvoje Krolo, Anja Beneta, Paola Valić Bekić svakodnevno donose intervjue s brojnim zvijezdama domaće i svjetske showbiz scene, izvještavaju s raznih događanja i donose priloge iz gastro svijeta i ostalih lifestyle tema.

''Veselim se novom iskustvu koje mi voditeljski posao donosi. Ekipa na Novoj TV mi se svidjela na prvu i to je također bio jedan od razloga radi kojih sam se odlučila upustiti u novu avanturu. Moj posao modela s internacionalnom karijerom ću i dalje obavljati", izjavila je Iris.

Linker
15. travanj 2024 19:35