Zadovoljstvo nakon svega

Sarajevski čarobnjak Dino Merlin hrvatskoj publici poručio: ‘Nismo stali i nismo se dali‘

Jedan od najvećih umjetnika s ovih prostora, hrvatskoj je publici poslao posebnu video poruku uoči dodjele Top.HR Music Award, nagradi kojoj se iznimno veseli.

Najiščekivaniju dodjelu glazbenih nagrada - Top.HR Music Awards najavio je sarajevski glazbeni čarobnjak Dino Merlin. Jedan od najvećih umjetnika s ovih prostora nedavno je ponovo pokorio regionalnu glazbenu scenu sa singlom i video spotom "Mi", a u Novu godinu je ušao s još jednom glazbenom senzacijom u obliku dueta "Dođi" s popularnom Senidah, koji je izazvao pravu eksploziju na YouTubeu i društvenim mrežama. Dino je uoči ovogodišnje dodjele hrvatskoj publici uputio posebnu video poruku.

"Želim izraziti svoje zadovoljstvo, što se krećemo, što nismo stali, što se nismo dali ovim teškim i sivim vremenima, želim izraziti i želju da sve bude dobro. Svi ljudi koji su teško pogođeni svim događanjima - od korone preko potresa u Hrvatskoj - da bude sve bolje. Jako sam sretan što postoji ova nagrada, jer na neki način to je kozmički dug prema svima onima koji rade nešto i žele i na ovaj način dobiti satisfakciju - da se njihov rad prizna i verificira - na ovaj simboličan način", poručio je Dino Merlin.

Glazba nije sala

Trenutke često pamtimo po glazbi, bili oni sretni ili prepuni tuge, glazba je savršen način za otploviti u neku drugu dimenziju. Uz nju se ne osjećamo sami i predstavlja velik i sastavni dio ljudskog života. Postoje pjesme koje su obilježile hrvatsku glazbu, koje žive i dan danas i uvijek nešto zaiskri kada ih čujemo. Bez obzira na situaciju koja je pogodila čitav svijet, glazba se nije prestala stvarati. Izvođači rade na svojim pjesmama, snimaju se i video spotovi, sve po pravilima 'novo normalnog' života.

Pogledajte video

Unatoč neizvjesnosti koja je već neko vrijeme zauzela ulogu u mnogim životima i zanimanjima, Top.HR Music Awards će ponovo ugledati svijetlo dana i samim time podsjetiti na ljepotu, veličinu te važnost glazbe. Kombinacija starog i novog te različiti glazbeni žanrovi, obilježit će dodjelu koja će radi epidemiološke situacije, biti održana po svim epidemiološkim propisima i to s dvije lokacije - najsuvremenijeg televizijskog studija RTL-a te iz studija u Jadran filmu, ali ove godine bez publike.

Brojne legende glazbe

Neki od doajena hrvatske glazbe, poput Radojke Šverko, Zorice Kondže, Urbana, Opće Opasnosti i Ansambla Lado, dodatno će uveličati ovogodišnji Top.HR Music awards, upravo svojim neodoljivim izvedbama nekih starih klasika, a samim time i proslaviti, zajedno s publikom preko malih ekrana - 25 godina Hrvatske diskografske udruge. Također ćemo se prisjetiti i velikog Rajka Dujmića i Krunoslava Kiće Slabinca kroz nastupe Marka Tolje i Ivane Kindl.

Top.HR Music Awards glazbena je nagrada u organizaciji Hrvatske diskografske udruge i RTL-a, a predstavlja jedinstveno glazbeno priznanje na domaćoj sceni. Kategorije za ovogodišnji Top.HR Music Awards nagradu su: najstreamaniji izvođač, najprodavaniji domaći album, najprodavaniji strani album, pjesma godine, grupa, muški izvođač, ženski izvođač, novi izvođač i najstreamanija pjesma. Tko je u ovoj vrlo značajnoj i najneobičnijoj godini osvojio nagrade, saznat ćete u nedjelju 07. veljače 2021. u 17,15 sati kada će dodjela biti emitirana na RTL-u. Glazba nas spaja, poručuju organizatori. Ne zaboravite u njoj uživati svaki dan.

Linker
15. travanj 2024 23:09