dejan Hren
Vratimo plesnjake na terase Jadrana

Sanja Doležal zaplesala valcer s Nicolasom i najavila svoju novu misiju

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal uspješno spaja posao i užitak, a kako u Novom Vinodolskom ima obiteljsku kuću, pa je tamo često, sada je sudjelovala u događanju na koji je strašno ponosna.

Mitan Marina u Novom Vinodolskom organizirala je event "Ples pod zvijezdama" u romantičnom okruženju marine, gdje je pjevačica Sanja Doležal pokazala svoje plesno umijeće na podiju u društvu Nicolasa Quesnoita.

Dejan Hren

Dejan Hren

Dejan Hren

"Ideja je da Nicolas Quesnoit kao vrhunski plesni stručnjak koji je svima poznat iz žirija showa "Ples sa zvijezdama" sa svoja tri plesna para posjetiteljima prezentira standardne i latino plesove. Publika koja je došla, uglavnom je to ona srednjih godina i starija generacija, naučila je neke osnove plesa. Nicolas i njegova supruga Ksenija Pluščec Quesnoit, koji inače tvore stručno-umjetničko vodstvo Plesnog centra Zagreb, su u neku ruku bili animatori i profesionalni učitelji plesa, a i ja sam zaplesala bečki valcer", rekla je Sanja koja se prisjetila da je prošlo osam godina od njezinog sudjelovanja u "Plesu sa zvijezdama".

Dejan Hren

Dejan Hren

Dejan Hren

"Kad kraj sebe imaš dobrog partnera onda straha nema. Koraci su mi se brzo vratili u pamćenje. Može se reći da je to kao vožnja s biciklom. Volim plesati i oduvijek sam voljela, no tek kad sam sudjelovala u showu sam shvatila koliko je profesionalni ples bliže sportu, nego onome što smo mi zvali ples dok smo bili mladi u diskotekama.", kaže nam Sanja koja je nakon eventa prihvatila novu misiju u životu, a ta je da na jadranske terase vrati trend živih svirki koji je vladao prije 30 godina.

"To i je bila ideja ovog eventa. Nekada je na svakoj terasi hotela na Jadranu svirao živi bend, to je bilo nešto što je bilo fenomenalno. Samo Novi Vinodolski je imao desetak takvih terasa. Danas toga nema. Mogu reći da su reakcije bile izvrsne. Ljudi su bili oduševljeni. Mnogi od njih su nakon dugo godina ponovno zaplesali. Nadam se da ovoj inicijativi ovdje neće biti kraj, nego da će to biti trend koji će se proširi", govori Sanja kroz smijeh i priznala da se zbog plesa malo teže ustala jutros, jer je bole mišići, ali kaže srećom ima dobar lijek - sve će proći uz kupanje i sunčanje.

Linker
19. travanj 2024 01:33