Sanja Doležal
 John Pavlish
iskreno o teškom razdoblju

Sanja Doležal: 'Sve je došlo odjednom, menopauza, odlazak djece i valovi tuge, osjećala sam se nepotrebno'

Kada se u trgovačkom centru u borbi za isti crni čipkasti grudnjak sretnu domaćica, reality zvijezda, poduzetnica i hippy djevojka, shvate da ih osim želje za istim komadom donjeg rublja veže i činjenica da su sve četiri u menopauzi. Kratki je to sažetak mjuzikla koji je prije tri godine osvojio njujorški Broadway, a hrvatska inačica predstave imat će premijeru 24. listopada u Zagrebačkom Studentskom centru, s naše četiri poznate dame u glavnim ulogama.

U hrvatskoj inačici 'Menopauze' igraju pjevačica i voditeljica Sanja Doležal, književnica i glumica Arijana Čulina, voditeljica Karmela Vukov- Colić i imitatorica i autorica Salome, a predstavu režira Nina Kleflin. Sve one imaju bogato iskustvo s podivljalim hormonima koji su im dobro remetili svakodnevicu, a publici obećavaju puno smijeha, plesa, pjesme i pokoju suzu.

Dame koje imaju glavnu ulogu u mjuziklu našoj su novinarki iskreno govorile o vlastitoj borbi s hormonima u menopauzi, o prvim simptomima, o tome što im je najteže palo i kako su se nosile s tim. Na kraju razgovora svim ženama koje se bore s istim problemima otkrile su što im je u tom razdoblju života najviše pomoglo.

Linker
15. travanj 2024 10:57