WIKTOR SZYMANOWICZ/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Srodne duše!

Sandra Bullock potpuno očarana 24 godina mlađim kolegom: ‘Zaljubila sam se!‘

Na premijeri svog novog filma ‘Izgubljeni grad‘ glumica je s najviše žara govorila o kolegi Danielu Radcliffeu. S zvijezdom franšize o čarobnjaku Harry Potteru zbližila se tijekom snimanja spomenutog filma koji je i producirala.

Na premijeri svog novog filma ‘Izgubljeni grad‘ glumica je s najviše žara govorila o kolegi Danielu Radcliffeu. S zvijezdom franšize o čarobnjaku Harry Potteru zbližila se tijekom snimanja spomenutog filma koji je i producirala.

Glumica Sandra Bullock bila je glavna uzvanica na nedavnoj premijeri filma Izgubljeni grad u Londonu. Osim što u ovoj akcijskoj komediji igra glavnu ulogu, jedna je i od producentica.

Pozirajući fotografima na crvenom tepihu glumica je odgovarala na brojna pitanja o filmu, a najviše pozornosti izazvao je njezin komentar o 32-godišnjem Danielu Radcliffeu koji je dio vodeće postave.

Kako prenosi britanski Metro, Bullock je o mladom kolegi pričala s tolikim obožavanjem da bi nepoznavatelji njezinog ljubavnog života iz tog zaključili kako su njih dvoje u romantičnoj vezi.

image

'Izgubljeni grad' je Sandrin zadnji film prije duljeg odmora od glume

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Divim mu se. On je veličanstven, najljepša osoba koju poznajem. Jednostavno se moraš zaljubiti u njega! Zbog Daniela bih otišla na kraj svijeta, ako on to zatraži od mene”, nije krila oduševljenje svojim mlađim kolegom Sandra Bullock.

Iako se u svrhu promocije filma holivudski glumci redovito međusobno hvale, ovakav izljev ushićenja koji je Bullock pokazala prema Radcliffeu, već dugo nije viđen na crvenom tepihu pa nema sumnje da je glumica ovim dala povoda za nagađanja o mogućoj novoj vezi u Hollywoodu.

Inače, Izgubljeni grad bi mogao biti prekretnica u karijeri mladog Daniela koji se proslavio kao dječji junak Harry Potter. Radcliffe, naime, sada prvi put igra negativca, milijardera Fairfaxa koji otima spisateljicu ljubavnih romana, a nju tumači Sandra Bullock. Njezinog spasitelja je, pak, utjelovio Channing Tatum.

"Dobili smo stvarno nevjerojatne glumce koji su bili spremni dati toliko toga pod nimalo lakim okolnostima. Svi su bili nevjerojatni, briljantni su u svom poslu", pohvalila je Bullock ekipu filma, u kojem se pojavljuje i Brad Pitt.

Na pitanje novinara je li spremna i zbog Pitta otići na kraj svijeta, Bullock je u šali napravila grimasu i odmahnula rukom.

image

Daniel Radcliffe u filmu igra negativca koji otima Sandrin lik

PARAMOUNT PICTURES/MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Izgubljeni grad u američka kina dolazi 15. travnja, a prema nedavnim pisanjima stranih medija, mogao bi višestruko nadmašiti uloženi budžet. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog Bullock koja je nedavno najavila da uzima dulju pauzu od glume što znači da joj ovo zadnji film u dogledno vrijeme.

Čitajte i Miljenica hollywooda na životnoj prelomnici: ‘Ne znam kad ću se vratiti!‘

"Krajnji je trenutak da nadoknadim propušteno. Ako to ne učinim sada, zauvijek ću propustiti tu priliku. Moram napraviti korak unatrag i biti na mjestu koje me čini najsretnijim, a to je moj dom. Zbog posla to do sada nisam mogla jer glumački poziv ne možete raditi ako mu niste predani 24 sata na dan. Umjesto čitanja scenarija, moj novi popis obaveza će se vrtjeti oko društvenog kalendara moje djece", objasnila je početkom ožujka glumica svoju iznenadnu odluku da Hollywood stavi u drugi plan.

Zvijezda akcijskog hita Brzina i brojnih romantičnih komedija ima dvoje posvojene djece, sina Louisa (12) i kći Lailu (10), a od 2015. je u vezi s fotografom Bryanom Randallom.

Linker
26. travanj 2024 06:02