Pravi biseri

Samo u Dalmaciji: Severina sjela na pola čamca i nasmijala obožavatelje, a najavila je i novosti

Glazbenica iz Splita prisjetila se toplijih dana, kada je bila u rodnoj Dalmaciji, a svojim objavama razveselila je pratitelje.

Pjevačica Severina Kojić se prisjetila ljetnih dana i nasmijala svoje pratitelje. Na fotografiji pozira na ležaljci načinjenoj od prepolovljenog čamca, iznad koje je istaknut natpis. "Ne ulazi ako nisi bogatiji od gazde!" Seve nije izdržala dugo te se na drugoj fotografiji od srca smije. Na Instagramu je kratko napisala: "Dalmatinski biseri", i+uz oznaku Dalmacija u mom oku.

Prijatelji i pratitelji od srca su se nasmijali ovoj slici i šali s kojom im je razveselila nedjelju.

Glazbenica je prije nekoliko dana putem iste društvene mreže objavila i da radi na novim pjesmama. "Glazba zbližava ljude. Večeras idem do studija, a što vi radite dok pada kiša?", pohvalila se Severina. Nestrpljivi obožavatelji, mahom su joj poručili da jedva čekaju čuti što to novog sprema.

Dogovaranje 'turneje po kućama'

A prijateljica, dizajnerica i pjevačica Matija Vuica napisala je i jedan prijedlog za suradnju.

"Ja upravo završila svoju novu, i jedva čekam čuti tvoju. Možemo koncert za prijatelje, u mene stane 37, 5 ljudi, ja sam ono pola", kazala je Matija. Severina je prihvatila šalu i kazala da ona kod sebe može nagurati desetak ljudi.

Osim stvaranja nove glazbe, Seve je prošlog tjedna obilježila i 30. rođendan svoje nećakinje Mije Popović. "Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi... kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati... jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti ‘onom gore‘ što mi ju je poslao", otkrila je pjevačica dio njihove priče.

Linker
19. travanj 2024 04:16