Još se oporavlja

Salma Hayek u dramatičnoj ispovijesti otkrila: ‘Tjednima sam bila u krevetu, rekla sam da ću umrijeti doma‘

Glumica je otkrila da još uvijek nije došla u punu formu nakon bolesti, no ipak je spremna za promociju filma, čije je kadrove 2017. snimala i u Hrvatskoj.

Svjetski popularna glumica Salma Hayek tek je sada otkrila koliko je ozbiljno bilo njezino liječenje od koronavirusa, u intervjuu za časopis Variety opisala je zastrašujuće detalje. Meksička umjetnica kazala je da ju je Covid-19 prikovao za krevet čak sedam tjedana.

Hayek do sada nije pričala o borbi za zdravlje, ali je u studenom na Instagramu podijelila fotografiju s testiranja na koronavirus.

Još na početku pandemije dobila je pozitivan test na koronu. U intervjuu je Salma otkrila da se još uvijek nije u potpunosti oporavila, a o svemu je šutjela - sve do sada.

Čitajte i: Salma Hayek oduševljena je Hrvatskom, sa suprugom posjetila još jedan dragulj naše obale

Čitajte i: Salma Hayek progovorila o mužu i tračevima da se udala zbog novca: ‘To nije samo uvreda za mene‘

Dramatično liječenje

U jednom trenutku stanje joj se toliko pogoršalo da je završila a kisiku, nakon čega je tjednima bila u izolaciji u jednoj sobi u svome luksuznom domu u Londonu. "Liječnik mi je savjetovao da odem u bolnicu, jer mi je bilo jako loše, ali rekla sam 'ne hvala', radije ću umrijeti doma", ispričala je Hayek.

U međuvremenu, nakon što je nakon dugotrajne borbe ipak preboljela virus, vratila se snimanju novog filma "House of Gucci". No, kako je istaknula, još uvijek vraća snagu nakon teške bolesti.

o

Salma Hayek živi u Londonu sa suprugom François-Henrijem Pinaultom i njihovom 13-godišnjom kćerkom Valentinom, prije pandemije snimila je nekoliko filmova koji će se uskoro moći vidjeti u kinima - "The Hitman's Wife's Bodyguard", snimala je 2017., a neke aktraktivne kadrove snimali su i u Hrvatskoj. Uz nju u filmu glume još dvije glumačke legende Ryan Reynolds i Samuel L Jackson. Uz to Salma glumi i u Marvelovom filmu "Eternals", koji u kina stiže u studenome.

Linker
20. travanj 2024 08:29