Znamo još jedno ime

Sa svadbe u tv show: Cure imena sudionika ‘Plesa sa zvijezdama‘, svoj adut imaju i Huljići!

Za sada se sa sigurnošću zna da ćemo u showu Nove TV gledati pjevačicu Albinu Grčić, pjevačicu i voditeljicu Vlatku Pokos, plus size model Luciju Lugomer, a ovih dana je potvrđeno i sudjelovanje pjevačice Domenice Žuvele.

Nikada ranije nije se s tolikom znatiželjom očekivala službena lista sudionika televizijskog showa “Ples sa zvijezdama”. Očito je da su se obožavatelji više nego zaželjeli ove zabavne emisije koja se na male ekrane vraća nakon trogodišnje pauze, a napetim nas drži i produkcija Nove TV skrivajući svoje ovogodišnje akvizicije. Tako se za sada znaju samo imena četiriju dama koje će pred žirijem morati dokazivati da vole i znaju plesati.

To su pjevačica Albina Grčić, pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos, plus size model Lucija Lugomer te pjevačica Domenica Žuvela, čije je ime zadnje “otkriveno”.

“Prvi put sudjelujem u ovakvom tipu zabavnog showa i jako sam uzbuđena jer još uvijek ne znam što me zapravo tamo čeka. Mislim da je ovo izvrsna prilika za upoznavanje novih ljudi, učenje nečeg drugačijeg i korisnog. Za mene je ovo definitivno izbacivanje iz komfor zone, no pripremila sam se na to. Sretna sam što sam dobila takvu priliku i uvjerena sam da će mi ovo biti iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Veselim se to sve dijeliti sa svojim budućim plesnim partnerom”, kazala nam je Domenica.

image

Domenica Žuvela još je jedno lice koje ćemo gledati ove sezone u showu 'Ples sa zvijezdama'.

TOM DUBRAVEC/ CROPIX

Čitajte i: Kombinacija vježbi: Domenica Žuvela otkrila nam je tajnu savršeno ravnog trbuha o kojem svi bruje

Lijepa Korčulanka još ne smije otkriti tko će je voditi po plesnom podiju, no zato nam je povjerila da je već dobila pohvale.

“Na audiciji su mi rekli da mi leže standardni plesovi, tako da ću im vjerovati na riječ. Osobno su mi za nijansu draži latino plesovi jer su atraktivniji”, priznala nam je Domenica, koja svojim adutima smatra i njezine karakterne osobine. A mi smo sigurni da kod žirija i gledatelja neprimijećeno neće proći ni njezine duge noge i savršena linija.

“Jako sam strpljiva, pažljiva i željna učenja. O prolasku ovisi puno faktora, ali najbitnije je krenuti”, ispričala nam je Domenica, koja može računati na veliku podršku.

image

Hana Huljić i Domenica Žuvela

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Čitajte i: Petar i Hana imat će dvije svadbe: Druga će biti najveća splitska fešta ikada, donosimo detalje!

Među njima je i cijela obitelj Huljić kojima je 29-godišnja pjevačica mnogo više od glazbene suradnice. Tonči Huljić i nedavno je izjavio da je prijatelj sa svim glazbenicima za koje on i Vjekoslava pišu pjesme, a da je smatraju članom svoje obitelji najbolji je pokazatelj što ju je Hana uzela za vjenčanu kumu. Datum početka prikazivanja showa još je tajna pa se samo nadamo da Domenica na Novu TV neće doslovce uplesati sa svadbe svoje prijateljice Hane Huljić čija je svadba s pjevačem Petrom Grašom planirana za manje od dva tjedna.

Čitajte i: Znamo tko će Graši biti kum na vjenčanju: Stvarno bismo se začudili da je izbor bio drugačiji

Linker
19. travanj 2024 03:45