LEŽERNI STIL

S ovom frizurom ju još nismo vidjeli: Franka Batelić oduševila pratitelje nesvakidašnjim izdanjem

Pjevačica je isprobala frizuru kakvu voli Jennifer Lopez, a usput se i našalila na vlastiti račun.

Kratka kosa, duga kosa, ekstenzije - što se tiče kose, domaću pjevačicu Franku Batelić vidjeli smo u svim varijantama i sve su joj do sad odlično pristajale, a sada je isprobala trendi frizuru koja nas je podsjetila na jedno od izdanja Jennifer Lopez ovoga ljeta.

"BG dani…Ekipaaaa, uživajte u produženom weekendu", napisala je kratko pjevačica u opisu seta fotografija iz Beograda gdje trenutno boravi.

Čitajte i: Dirljiva objava Franke Batelić: Dok se svi pitaju što je s Ćorlukom, pjevačica nikad emotivnija

S minimalno šminke, prelijepa pjevačica pozirala je u tzv. "space buns" frizuri koja se sastoji od dvije punđe sa svake strane iznad uha i "zalizanih" šiški koje padaju po obrazima, a u komentarima objave ubrzo su počeli pristizati komplimenti oduševljenih obožavatelja.

Frizura koju su isprobale trendseterice

Osim latino dive Jennifer Lopez koju smo ljetos još jednom vidjeli sa simpatičnim punđicama, ovu ponovno trendi frizuru već su nosile i mlade glazbenice i trendseterice Dua Lipa i Ariana Grande.

Čitajte i: Franka Batelić prava je šik dama na špici: Pomiješala je modni klasik s pomalo zaboravljenim sandalama iz devedesetih

Zaposlena mlada mama

"‘Petnaestogodišnja anime girl i jesen u gradu’’, komentirala je svoju frizuru na Instagram Storyju u ležernom izdanju Franka koja posljednjih dana radi punom parom.

"Ja sam zadnjih dana štreber s premalo sna koji izgleda ovako i pokušava žonglirati poslovni s privatnim životom, parkićem, kuhanjem ručka, učenjem i nekako jedva čeka snimanja da se ponovno našminka i malo sredi. I to je ok. Ali hej, bar manikura je tu!

Danas je dan za kavu, knjige i obitelj. A sutra u studio!", otkrila je tada pratiteljima kako provodi dane Franka pozirajući bez šminke s kavom ispred skripte.

Linker
25. travanj 2024 09:07