UŽIVA U GLAZBI

Rumer Willis objavila dirljivu snimku: ‘Pokušavam odsvirati neke pjesme za svog tatu‘

Kćer Brucea Willisa objavila je dirljiv video isječak na Instagramu te raznježila obožavatelje gestom.

"Pokušavam odsvirati neke pjesme za svog tatu", napisala je Rumer Willis na Instagramu o tati Bruceu Willisu. Naime, 33-godišnja glumica i pjevačica na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako sjedi na kauču s akustičnom gitarom.

Objasnila je i da trenutno nije u formi, ali se trudi s vježbanjem instrumenta. Objava je stigla dan nakon što je Rumerina maćeha Emma Heming Willis na svom Instagramu podijelila zajedničku fotografiju.

"Vidim te BeeDub", napisala je Emma (43) na Instagram storyjima gdje je podijelila još zajedničkih fotografija.

Naime, Bruce je oženio Emmu 2009., a u braku su dobili kćeri Mabel (10) i Evelyn (8). On je također otac kćeri Rumer, Scout (30) i Tallulah (28) s bivšom suprugom Demi Moore. U ožujku je obitelj Willis otkrila da će Bruce prekida svoju glumačku karijere nakon što mu je dijagnosticirana afazija.

“Kao obitelj željeli smo podijeliti da naš voljeni Bruce ima zdravstvene probleme i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti”, napisali su na društvenim mrežama.

"Kao rezultat toga, Bruce privodi kraju karijeru koja mu je toliko značila", poručila je obitelj.

Prošlog mjeseca, Rumer, Bruceovo najstarije dijete, podijelila je nekoliko dirljivih uspomena iz djetinjstva s ocem. Na jednoj od fotografija, mlada Rumer ima kratku pixie frizuru, nosi bijelu košulju te se rukama drži oko Bruceovog vrata dok se bradom naslanja na njegovu obrijanu glavu. Obiteljska sličnost na fotografiji je nevjerojatna, a sudeći prema lokaciji, fotografija je snimljena u Haileyju.

''Preslatki ste'', ''Kakav otac, takva kći'', ''Prava si sretnica s takvim ocem'', ''Vidi se da te obožava'', ''Slatko, izgledaš kao dječak s tom kratkom firzurom'', samo su neki od komentara raznježenih pratitelja.

Linker
16. travanj 2024 14:20