ROKER I PSIHIJATRICA

Ruku pod ruku na špici: Ivana i Mile Kekin nerazdvojni i nakon 14 zajedničkih godina

Roker i psihijatrica čak i u šetnji sa psićem Kugom raspravljaju o aktualnim političkim temama i gradu kojim svakodnevno šeću, a koji je točno godinu dana nakon potresa – i dalje netaknut.

I nakon 14 zajedničkih godina roker i psihijatrica nerazdvojni su kako fizički tako i u razmišljanjima, pa čak i u šetnji sa psićem Kugom raspravljaju o aktualnim političkim temama i gradu kojim svakodnevno šeću, a koji je točno godinu dana nakon potresa – i daje netaknut.

„Nikad više neću kao prije ovako uzimati sreću zdravo za gotovo”, pjeva Mile Kekin (50) u svojoj novoj pjesmi „Ovo će proći” koju je napisao uslijed pandemije i potresa koji su i u njegovu obitelj unijeli puno nemira i stresa. Djelomice zbog brige za zdravlje, a djelomice zbog ugrožene egzistencije. Njemu i supruzi Ivani (37) nije bilo lako ni poslati svoje dvoje djece, kći Mišu i sina Vitu u odgojno-obrazovne ustanove jer žive u samom srcu Zagreba kojim svakodnevno šeću dok sa zgrada još padaju dijelovi krovova i fasada.

image
Par je zajedno punih 14 godina
MAJA JUROVIC/CROPIX
image
Mile i Ivana Kekin sa psom u šetnji Zagrebom
MAJA JUROVIC/CROPIX

Zato stihove svoje pjesme ne samo da pjeva, već ih svakodnevno i živi. Slavni roker, frontmen Hladnog piva priznao je da je naučio cijeniti svaki trenutak u životu, a u pozitivnim mislima mu izuzetno pomaže supruga Ivana, psihijatrica i doktorica znanosti.

Ekskluzivno! Ivana i Mile Kekin o odluci koja je promijenila sve: ‘Sad je pravi trenutak!‘

Da je sreća u malim stvarima i svakodnevnoj zahvalnosti dokazuje i ovaj par koji je Glorijinoj fotografkinji snimio u šetnji Zagrebom sa psićem Kugom. Neformalno odjeveni, ruku pod ruku, šetali su središtem metropole.

image
Kako žive blizu centra, često upravo Ilicom šeću psića
MAJA JUROVIC/CROPIX

A da isto razmišljaju i nakon zajedničkih 14 godina dokazali su prošloga ljeta kada su objavili da zajedno ulaze u politiku, točnije lijevo-zelenu koaliciju predvođenu platformom Možemo! Ivana Kekin rekla je da je "dovoljno mlada, ali i dovoljno stara da joj je dosadilo u opservatorskoj poziciji gledati i komentirati kako je sve lošije". "Ja sam dio tog društva i mislim da moram preuzeti svoj dio odgovornosti", istaknula je.

image
Obitelj Kekin na okupu
Vedran Peteh/CROPIX

Kekin je rekao da se priključio toj platformi i koaliciji jer su se dokazali i opravdali njegovo povjerenje kroz ovih par godina u Gradskoj skupštini. "Dokazali su se od obrane Savice do otkrivanja raznih afera oko štandova, na GUP-u. Ljudi su koji imaju moralni kompas i obranili su ga u poslu u kojem ga je vjerojatno najteže obraniti", istaknuo je Kekin koji s nestrpljenjem očekuje izbore za gradonačelnika Zagreba.

Mentalno zdravlje: Poznata zagrebačka psihijatrica savjetuje kako se nositi sa strahom i tjeskobom

Linker
09. travanj 2024 00:37