Romantika u zraku

Ruka preko ramena, susret sa starim znancima: Jennifer i Ben ni ne pokušavaju sakriti nježnosti u javnosti

Lopez i Affleck nakon prekida veza s bivšim partnnerima brzo su se ‘skužili‘ i ponovno spojili, a čini se da ih ne brine previše činjenica što su opet na meti papparazza.

Ako je itko i sumnjao, sada više nema nimalo razloga za to - Bennifer je definitivno ponovno aktualan i akteri tog zvjezdanog para to uopće ne kriju, naime Jennifer Lopez (51) i Ben Affleck (48) ni ne pokušavaju sakriti da su obnovili nekadašnju ljubavnu vezu. Par je snimljen kako ide na večeru u Miamiju, stigli su zajendo automobilom, a na putu do restorana nisu skidali ruke jedno s drugog te su zagrljeni ušli kroz vrata.

S njima je bio menadžer pjevačice Benny Medina, koji nije krio sreću ni osmjeh kada se našao s parom, a Ben ga je i zagrlio pri susretu. Jen i Ben, stari su znanci papparazzima, no sada gotovo 20 godina stariji i iskusniji, nisu marili za pozornost koju izazivaju. Tijekom cijele večeri bili su nerazdvojni.

image
Jennifer Lopez i Ben Affleck stižu na večeru.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Izgledali su jako sretno i Ben je grlio Jennifer tijekom cijele večeri", rekao je očevidac za magazin People.

Čitajte i: Zlatni par tabloida opet zajedno? Jenifer Lopez i Ben Affleck na romantičnom putovanju, prisjetili smo se njihove priče

Njihovo druženje definitivno više nije slučajnost, niti neko povremeno druženje - posljednjih tjedana Affleck i Lopez gotovo da su stalno zajedno. Prvo su se družili u njezinoj novoj luksuznoj vili u Miamiju. Zatim su zajedno išli u teretanu, gdje su navodno izmjenjivali i poljupce, a sada su i javno izmjenjivali nježnosti na večeri.

image
Jennifer i Ben nisu marili za fotografe.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prije idile u Miamiju, par je proveo romantičan vikend u planinama u Montani, a družili su se i u Jenniferinom domu u Los Angelesu. Način na koji se ponašaju Ben i Jen, definitivno otklanja bilo kakvu sumnju da je stara romansa ponovno rođena. Jer nije Ben jedini bivši s kojim se nalazi.

Čitajte i: Pozvala ga u svoju novu kuću da uživaju u vikendu! Jennifer i Ben nisu se ni pokušali sakriti od fotografa

Naime, Jennifer je tih dana ručala i s još jednim bivšim - Marcom Anthonijem, s kojim je bila u braku od 2004. do 2014., a u kojem su dobili i 13-godišnje blizance Emmu i Maxa. O tom se druženju Lopez pohvalila i u Insta Storyjima. No, nije tajna da su bivši supružnici u dobrim odnosima, da se međusobno podržavaju što često ističu u intervjuima. No ovaj susret, pun smijeha, ipak je bio samo prijateljski. U dobrim su odnosima Jennifer i Marc ostali nakon što su se rastali pa njihovi susreti ne čude.

image
Nisu se odvajali jedno od drugog.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ben Affleck se sjetio veze s J.Lo: ‘Ljudi su bili toliko zli prema njoj, danas bi netko dobio otkaz‘

Jennifer nije dugo tugovala za navodno nevjernim zaručnikom Alexom Rodriguezom, kojeg je nedavno i definitivno ostavila. S Benom Affleckom u vezi je bila 2002., većinu vremena bili su i zaručeni, a definitivni kraj dogodio se početkom 2004. Velikom pritisku kumovao je i strahovit interes tabloida za njihov privatni život, što su kasnije i spominjali.

U međuvremenu su se vjenčali i rastali s drugim ljudima, a Ben je posljednjih godina, od svih svojih bivših djevojaka i zaručnica posebno isticao Jennifer Lopez - hvalivši njezin izgled i uspjeh, kao i njihovu vezu iz mladosti. Očito se isplatilo.

Linker
15. travanj 2024 09:40