Proširenje obitelji

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham presretni: Nakon sinčića, na svijet je došla djevojčica

Zaručnica akcijskog glummca objavila je tredan dana prije poroda fotografiju trudničkog trbuha - njegov obujam iznenadio je i trostruku mamu Kourtney Kardashian.

Očinstvo u pedesetima pomlađuje holivudske glumce, a akcijski junak Jason Statham (54 ) još jedan je tata u najboljim godinama u tom nizu, poslije Aleca Baldwina, Richard Gerea, Hugha Granta, Stevea Martina, Jeffa Goldbluma ... Njegova životna partnerica, britanska manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley (34), rodila je njihovo drugo dijete, djevojčicu, piše Daily Mail.

image

Rosie Huntington-Whiteley sa sinčićem Jackom Oscarom

PLANET/PROFIMEDIA

Da se bliži dan "D", manekenka je najavila prije tjedan dana podijelivši fotografiju svog trudničkog trbuha, po čijoj su veličini njezini prijatelji ocijenili da "broji sitno" do poroda. Oglasila se i Kourtney Kardashian (42) komentarom:"Wow! Zapanjujuće!", javlja Mirror. Ako je ona bila impresionirana veličinom manekenkinog trudničkog trbuha premda je to i sama triput iskusila, to znači da je drugo dijete slavnog para, koji već ima četverogodišnjeg sina Jacka, doista krupna beba.

Čitajte i: Rosie Huntington-Whiteley: 'U trudnoći sam dobila 23 kilograma, godinu dana ih nisam mogla skinuti

Međutim, britanski glumac i njegova zaručnica nisu otkrili koliko je curica teška i koliko je duga? Vjerojatno će i njezino ime objaviti kasnije. Najvažnije je da je porod u Londonu prošao bez komplikacija, a mama i beba su dobro. Kao i mnogo puta dosad, poslije rođenja kćeri britanski mediji opet htjeli bi znati kad će sretni roditelji ozakoniti vezu. Manekenka je, kad bi je zapitali bira li vjenčanicu, diplomatski odgovarala kako su pričali o vjenčanju, ta opcija je definitivno "na stolu" ali im nije prioritet. Sretni su i bez burmi.

Linker
19. travanj 2024 18:32