Cristiano Ronaldo
 Profimedia, TEMP Rex Features
Uskrs u Lijepoj Našoj

Ronaldo i Georgina otišli iz Dubrovnika, za putovanje odabrala najizazovniji stajling

Christiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez Uskrs su proveli u Dubrovniku, a naš najpoznatiji turistički gradić napustili su u utorak u poslijepodnevnim satima.

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo (34) i njegova djevojka Georgina Rodriguez (25), Dubrovnik su napustili u velikom stilu - ne samo u modnom smislu, već i zbog lijepih manira, pozdravivši ljubazno osoblje luksuzne Vile Šeherezade u kojoj su odsjeli. Ronaldo se prije ulaska u automobil s jednim od članova osoblja i srdačno rukovao te ga potapšao po ramenu.

Nakon što je po Dubrovniku šetala u crnim tajicama i hoodici koju je osmislila pjevačica Beyonce u suradnji s Balmainom te u restoranu '360' večerala u ultra kratkoj cvjetnoj haljini, a potom pozirala i u kombinezonu Roberta Cavallija, Georgina je kući je otputovala u najizazovnijem stajlingu - uskoj bijeloj haljini, duboko dekoltiranoj i s prorezom na dijelu suknje. Sve je snimio jedan od gostiju vile.

Baš negdje u vrijeme netom prije polaska kući, Ronaldo je na Instagramu objavio prvu fotografiju iz Dubrovnika, na kojoj pozira u kupaćim gaćicama naslonjen na glasovite zidine. Milijune je lajkova prikupio, i još se nižu.

Do sada se na društvenim mrežama bajkovitim odmorom u Hrvatskoj hvalila samo Georgina.

Georgina je aktualno zaštitno lice brenda donjeg rublja Yamamay, a u privatnom životu brine i o četvero djece - u studenom 2017. rodila je njihovu kćer Alanu Martinu, a tu je još troje djece koje su Ronaldu rodile surogat majke: 8-godišnji Cristiana Ronalda Juniora te jednogodišnji blizanci Eva i Mateo.

Dubrovnik, 210419.
Obozavatelji Cristiana Ronalda cekaju ispred vile Seherezada njegov povratak sa otoka Lokrum. Kombi je bio mamac a Ronaldo se dosao drugim automobilom u Vilu Orsulu.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX / CROPIX

Linker
14. travanj 2024 05:06