PRISJETIO SE USPOMENA

Romeo Beckham raznježio pratitelje neviđenom fotografijom iz djetinjstva i zadao im ‘teške muke‘

Nema sumnje da svaki muški član obitelji Beckham izaziva veliku pažnju, a ovog puta je to krenulo za rukom Davidovom mlađem mezimcu.

Romeo Beckham izazvao je veliku reakciju u srijedu kada se na Instagramu oglasio s dosad neviđenom fotografijom. Naime, na profilu je podijelio crno-bijelu fotografiju na kojoj je još bio maleni dječak koji pozira pred kamerom s veselim osmijehom i nosi bijelu kapu preko kose do ramena.

Međutim fotografija je podijelila mišljenja obožavatelja, dok su mu jedni pisali da mu odlično pristaje duga kosa, drugi su pak pisali da mu bolje pristaje kratko.

''Presladak si'', ''Maleni slatkiš'', ''Ne mogu vjerovati da si imao dugu kosicu'', ''Ošišaj se ovako, izgleda puno bolje'', ''Ni slučajno Romeo, kratko ti bolje stoji'', ''Tata će biti razočaran ako ikada pustiš kosu poput curice'', samo su neki od komentara pratitelja na račun objavljene frizure.

Na kraju se priključio i umirovljeni nogometaš, tata David Beckham koji je kratko prokomentirao fotografiju u svom stilu: "Prekrasan dečko", napisao je uz crveno srce.

Baka Jackie Adams, majka Victorije, dodala je: "Obožavala sam malog Romea s dugom kosom!."

Nekolicina obožavatelja ga je zbog dužine kose usporedila sa ženskim članovima obitelji.

"Mini mama!" jedan je primijetio, dok je drugi pratitelj napisao: "Isti si majka." Drugi su mislili da fotografija jako podsjeća na Romeovu mlađu sestru. "Izgledaš kao mala Harper!" jedan je izjavio dok je drugi priznao: "Mislio sam da je Harper!"

Bez sumnje je i Romeova djevojka veliki obožavatelj njegovog imidža jer je lajkala fotografiju. 19-godišnjakinja Mia Regan s mladim Beckhamom je u vezi već tri godine, a nedavno je objavila zajedničku fotografiju s kojom je obilježila godišnjicu.

''Tri godine oko sunca s tobom, Volim te puno'', poručila mu je ispod fotografije, a David je odmah dodao: ''Volim vas oboje''.

Linker
16. travanj 2024 22:25