Davor Matota
NOVI KORAK U VEZI

Romantična ljubavna priča s HTV-a: On je nju čekao cijelo jedno desetljeće, a sada su nerazdvojni

Iako su nedavno svojom objavom o matičaru i crkvi na društvenim mrežama već počeli primati brojne upite i čestitke, HTV-ovci Maja Njirjak i Damir Smrtić još uvijek ne planiraju pred oltar. No, ljubavni zanos ne kriju, baš kao ni da planiraju novi korak u vezi - zajednički život

Otkako je prije godinu i pol među njima ‘kliknulo’, ljubavni par s HTV-a potpuno je nerazdvojan. Urednik i voditelj HTV-ova Dnevnika 3 i emisije Otvoreno, Damir Smrtić, te novinarka i urednica Vijesti iz kulture, Maja Njirjak, svoju ljubavnu sreću ne kriju. Iako je njihova ljubavna priča započela tijekom prošlogodišnjeg Weekend Media Festivala u Rovinju, Maja nam priča kako ju je Damir pokušao osvojiti još prije deset godina, a on u šali kaže kako ju je čekao cijelo jedno desetljeće.

‘Jednom me pozvao na neki domjenak, ali kako smo u to vrijeme bili prijatelji, nisam to shvatila kao pokušaj da me ‘ulovi’. Upoznali smo se prije više od deset godina dok sam ja radila Dobro jutro Hrvatska i Boje turizma, a on je radio u Dopisništvu Čakovec i Varaždin. Jedno vrijeme se nismo ni čuli ni vidjeli jer je on postao dopisnik iz Ljubljane, a ja sam se udala i rodila’, priča nam Maja.

Spica / Zagreb 24.06.2017. / foto: Davor Matota / Damir Smrtic i Maja Njirjak
Davor Matota

Desetljeće kasnije spojio ih je studio, ali ponovno kao prijatelje. Naime, 35-godišnja Maja i 44-godišnji Damir dijele isti studio HTV-a. On u njemu vodi i uređuje Dnevnik 3, a ona Vijesti iz Kulture. ‘Zbilja ne znam kako sam ‘kliknula’ na njega. Počeli smo se dopisivati nakon večernje šihte, popili nekoliko kava, a u Rovinju sam shvatila da ga gledam zaljubljeno, a ne kao prijatelja’, ispričala nam je Maja. Ipak, Damir je napravio prvi korak. I sada, baš kao i prije deset godina jasno joj je dao do znanja da mu se sviđa.

Spica / Zagreb 24.06.2017. / foto: Davor Matota / Damir Smrtic i Maja Njirjak
Davor Matota

Iako u dogledno vrijeme planiraju zajednički život te traže stan, trenutno žive odvojeno jer je Maji na prvom mjestu njezina sedmogodišnja Tia koju ima iz prvog braka. Naglašava nam kako je neizmjerno sretna što se Tia i Damir odlično slažu i vole zajedničko provedeno vrijeme. Svoju će mezimicu u kolovozu odvesti na Jadran, a do tada uživaju na bazenima. S Damirom će spojiti ugodno s korisnim tijekom Pula Film Festivala s kojeg će izvještavati za HTV.

Facebook

Linker
11. travanj 2024 22:34