emma roberts postala mama

Rodila nećakinja Julije Roberts! Stigao je dječak težak četiri kilograma, obitelj slavi

Mlada glumica Emma Roberts rodila je u nedjelju, 29. prosinca, svoje prvo dijete, sina Rhodesa.

Glumica Emma Roberts na svijet je donijela svoje prvo dijete. Prema pisanju stranih medija, Emma je rodila u nedjelju, 27.12., i sve je prošlo sjajno. Sa svojim partnerom Garrettom Hedlundom dječaka je dočekala u Los Angelesu i nadjenula mu je ime Rhodes. Maleni je pri rođenju bio težak oko četiri kilograma.

Emma Roberts i Garrett Hedlund navodno su u vezi nešto manje od dvije godine, početkom 2019. viđeni su kako razmjenjuju nježnosti na večeri u Los Angelesu. Ubrzo su ih fotografi uhvatili i u romantičnoj šetnji New Yorkom pa je postalo jasno da je 29-godišnja nećakinja Julije Roberts krenula dalje nakon što je razvrgnula zaruke s kolegom Evanom Petersom.

S Garrettom se Emma brzo odlučila na zajednički život i dijete

Naime, s Petersom, s kojim glumi u hit serijalu "American Horor Story", Emma je provela sedam godina. Zaručili su se, no veza ipak nije izdržala. Ubrzo je pronašla ljubav uz Garretta, uz kojeg je upoznala i čari majčinstva.

Roberts je, podsjetimo, trudnoću objavila u rujnu ove godine, kada je fotografijom na Instagramu potvrdila glasine. U objavi je otkrila da čeka dječaka, a ubrzo su krenule dirljive čestitke, među kojima i ona njezine slavne tetke Julije Roberts.

Linker
24. travanj 2024 00:24