MAŠA ZIBAR

Rodila je jedna od naših najpoznatijih Youtuberica: ‘Lana je stigla sa stavom kao što možete primijetiti‘

Jedna od naših najpoznatijih Youtuberica i influencerica rodila je kćer Lanu, a sretne je vijesti odmah podijelila s pratiteljima na Instagramu.

Poznata domaća influencerica i vlogerica Maša Zibar rodila je djevojčicu Lanu, a sretne vijesti odmah je podijelila s pratiteljima na Instagram profilu.

"Lavica naša. Lana je stigla sa stavom kao što možete primjetiti", napisala je Maša šaljivo uz dirljivu fotografiju na kojoj se vide ruke novopečene mame i njezine kćerke čija ruka izgleda kao da pokazuje srednji prst.

"Tvoj tata i ja smo već toliko zaljubljeni u tebe. Volimo te", napisala je Maša u opisu fotografije ispod koje su odmah počele stizati čestitke.

Čitajte i: Trudne najpoznatije influencerice: Domaće društvene mreže preplavljene su preslatkim vijestima

Jedna od naših prvih Youtuberica sa zaručnikom Lukom dulje je vrijeme priželjkivala bebu, a sretnu vijest par je podijelio na Valentinovo, kada je Maša bila u 14. tjednu trudnoće.

"Čujem neki baby boom na Instagramu pa čisto da smo u trendu", napisala je tada Maša uz fotografiju na kojoj pozira s Lukom s kojim se zaručila prošloga rujna uoči romantičnog izleta na Brijunima.

"I said yes. Jesam emotivna i romantična osoba, ali ovaj trenutak me u potpunosti bacio na koljena. Volim te, babe", napisala je tada Maša koja sve sretne trenutke dijeli s vjernim pratiteljima.

Linker
14. travanj 2024 15:14