DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Meko srce pop pjevača

Rođendan mezimice: Justin Bieber čestitao rođendan važnoj djevojci u svom životu (a to nije Hailey)

Iako se u javnosti trudi ostaviti dojam velikog, opakog, tetoviranog frajera, njegova mlađa sestra kojoj je među prvima čestitao rođendan, mota ga oko malog prsta.

Iako se u javnosti trudi ostaviti dojam velikog, opakog, tetoviranog frajera, njegova mlađa sestra kojoj je među prvima čestitao rođendan, mota ga oko malog prsta.

Iako se u javnosti trudi ostaviti drugačiji dojam, pop zvijezda Justin Bieber u srcu je mek poput pamuka. Otkrio je to u dirljivoj posveti vrlo važnoj osobi u životu, a nije supruga Hailey.

Riječ je o o njegovoj polusestri Jazmyn, koja ovih dana slavi 14. rođendan, a on joj je među prvima čestitao. Naziva je svojim malim blagom i ne može se načuditi kako vrijeme brzo leti, a njegova mala sestra prestaje biti klinka. Još malo pa će sa sestrom komentirati njezine dečke i davati joj savjete kako se snaći u svijetu odraslih.

"Ne mogu vjerovati da ovo govorim, ali sretan 14. rođendan najslađoj, najljepšoj, najdragocjenijoj maloj sestri koju bi brat mogao poželjeti!", poručio joj je na Instagram profilu.

Ona je odgovorila objavom obiteljske fotografije s Justinovog i Haileynog posjeta Kanadi, gdje živi s ocem, prenosi People. Naime, Jazmyn je kćer njegovog oca Jeremyja Biebera s bivšom partnericom, kanadskom aktivistkinjom Erin Wagner.

Čitajte i: U novom dokumentarcu Justin Bieber otkriva novog sebe i želju da postane tata, a evo što misli Hailey

Njih dvoje imaju i 12-godišnjeg sina Jaxona s kojim je pjevač također vrlo blizak. Kako se njegov zaljubljiv otac prije četiri godine opet oženio, s novom suprugom Chelsey dobio je prije tri godine djevojčicu Bay. Budući da njegova pomajka ima 15-godišnju kćer Allie iz prethodne veze, Justin Bieber može se pohvaliti brojnom obitelji. Sa suprugom Hailey zasad nema djecu.

Linker
26. travanj 2024 16:51