U NOBU HOTELU

Rita Ora pozirala s holivudskom zvijezdom u Londonu: ‘Osnovali smo novi bend‘

Britanska pjevačica nije skidala osmijeh s lica dok je pozirala u društvu očito svog velikog idola, legendarnog američkog glumca Roberta de Nira.

Britanska pjevačica albanskih korijena, Rita Ora pridružila se glumcu Robertu De Niru na svečanoj večeri u Nobu Hotelu u Londonu s Emmom Bunton. 31-godišnja pjevačica se našalila na društvenim mrežama da je trio osnovao novi bend pod nazivom "The Spices" dok su pozirali na zabavi.

Pjevačica je izgledala šik u crnom topu s otvorenim ramenima, a cijeli outfit je sparila s crnim hlačama, dok je nosila polupodignutu valovitu frizuru. Njezina kolegica i prijeteljica, bivša Spice Girl Emma, ​​odjenula je elegantni crni blejzer i bijele hlače s printom.

S druge, pak, strane, oskarovac Robert, koji je s kuharom Nobuom Matsuhisom osnovao vrhunski lanac Nobu, izgledao je otmjeno u sivoj polo majici, blejzeru i plavim hlačama.

Rita je ispod fotografije napisala: ‘Večeras smo osnovali novi bend... Spicy, jer izgledamo kao začini.‘

Glazbenica je nedavno, kao i mnogi u Engleskoj, ovog vikenda posjetila jedan od najvećih festivala - Glastonbury. Međutim, nije nastupala, ali je bila dio publike koja danima prati brojne bendove i izvođače koji nastupaju u Somersetu. No, ono čime je Rita posebno oduševila je njen odlično odabran stajling koji je postao inspiracija trendsetericama i fashionisticama.

Darkerski štih uz kožne hlače bio je apsolutni modni pogodak, a tisuće obožavateljica oduševile su njezine čizme Wellington.

Čitajte i: Rita Ora zablistala i oduševila: Rokerski chic idealan za glazbene festivale

Podsjetimo, Ora se zbog političke napetosti na Kosovu i u tadašnjoj Jugoslaviji, s roditeljima preselila u London 1991. godine, kad je imala samo godinu dana. Njen djed, Besim Sahatçiu, bio je kosovski kazališni i filmski redatelj. Godine 2009., prijavila se na emisiju u kojoj se tražio pjevač koji će nastupati za Ujedinjeno Kraljevstvo na Euroviziji, ali je ubrzo odustala od natjecanja. Nedugo nakon toga, potpisala je ugovor za američku diskografsku kuću Roc Nation.

Debitantski studijski album "Ora" objavila je 2012. godine. Album je debitirao na vrhu UK ljestvice albuma. Osim toga, album je proizveo dva hit singla, "How We Do (Party)" i "R.I.P.", koji su također dosegli vrh UK ljestvice. 2018. godine, objavila je drugi studijski album - "Phoenix", koji joj je donio četiri top 10 singlova na UK ljestvici. Po svemu sudeći, Ora zadnjih godina niže velike uspjehe.

Linker
25. travanj 2024 00:37