Znakovite suze

Rita Ora pobjedu reality showu popratila suzama jer su je finalisti podsjetili na prizor za kojim strašno pati

Pjevačica se već mjesecima nalazi u Australiji zbog poslovnih obaveza i ljubavi prema novozelandskom redatelju Taiki Waititiju s kojim će uskoro proslaviti prvu godišnjicu. Nostalgija za domom znak je da će se, ostanu li zajedno i zaprosi li je, on morati preseliti u London.

Britanska pop zvijezda Rita Ora (31) ostvarila je, kao mentorica u reality showu "The Voice Australia Generations", prvu pobjedu. Proslavila ju je emotivnom objavom na Instagramu gdje ima 16,1 milijuna pratitelja. Čini se da su glasovi Ritinih obožavatelja odnijeli odlučujuću prevagu njenog tima i omogućili pobjedu raspjevanom duetu, glazbeno nadarenom Australcu Timu Rizzoliju i njegovoj kćeri Caitlin.

Premda se tijekom showa pjevačica držala pravila i trudila se pred kamerama održavati distancu, dala si je oduška kad je natjecanje završeno i otkrila što je proživljavala tijekom cijelog "The Voice Australia Generations", gledajući na pozornici oca i kćer: njihova izvedba pobjedničke pjesme "Alive" australske pjevačice Sije toliko ju je dirnula da se rasplakala.

image

Roditelji Rite Ore, majka Vera otac Besnik Sahatciu

FOTOGRAFIJE: TOM DYMOND/UNICEF/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nedostaje joj tata

Najprije se u pobjedničkoj objavi zahvalila svojim fanovima, glasačima Tima Rita: "Hvala svima koji su nam omogućili osvajanje prvog mjesta. Tako sam ponosna na naše glazbeno putovanje i što je cijela zemlja bila uz Tima i Caitlin. Volim te, Australija!"

Pop diva smatra da je njihova završna izvedba - ne zato što su njeni - bila najbolja i u cijelom showu, od početka do finala. Dakako, nije uspjela prikriti suze, piše Daily Star.

"Svaki put nakon što sam bila s vama, toliko biste me dirnuli da bih se po tko zna koji put rasplakala. Istinska je sreća vidjeti koliko ste daleko oboje došli i koliko se volite", izjavila je. A onda je pojasnila zašto se toliko povezala s Timom i Caitlin. Radi se o tome da joj nedostaje njezin otac, Besnik Sahatçiu, vlasnik puba u Londonu gdje je kao tinejdžerica prvi put javno nastupala. Tata je uvijek bio uz nju, a natjecatelji njenog tima podsjetili su je na dom u Velikoj Britaniji.

image

Teško je zamisliti da će uz toliko nostalgije koju nosi u sebi za roditeljima pjevačica odlučiti ostati na drugom kraju svijeta gdje je otišla za svojim dečkom

RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tko je markantni frajer kojeg ljubi Rita Ora: Već ga je predstavila svima koji joj nešto znače

"Nisam bila kod kuće mjesecima i slušajući vas dvoje, stvarno sam se osjećala kao da je moj tata sa mnom", rekla je.

Za Australiju je povezuje novozelandski redatelj, Taika Waititi (46) s kojim je u vezi gotovo godinu dana. Ove jeseni predstavila ga je svojoj obitelji, a zgodan i otkačen Oscarovac svidio se i njezinom ocu. Još se samo čeka da je on zaprosi i da se presele u London. Nakon tolikih suza, teško je očekivati da će se pop diva htjeti skrasiti u Australiji, bez svoje obitelji.

Linker
15. travanj 2024 12:14