umjetnica isabella

Rijetki znaju kako izgleda: Kći Nicole Kidman i Toma Cruisea živi sasvim drugačije od roditelja, sada se oglasila

Iako je kći slavnih roditelja, svoj status nikada nije koristila već se skriva od svjetla reflektora. U moru svojih umjetničkih djela, tek katkad pokaže lice na Instagramu.

Nicole Kidman i Tom Cruise devedesetih godina prošlog stoljeća bili su jedan od najslavnijih glumačkih parova. Brak su sklopili 1990., a trajao je punih 11 godina. Tijekom tih godina posvojili su dvoje djece, kćer Isabellu 1992. godine, a sina Conora tri godine kasnije. Nakon što je braku došao kraj par je neko vrijeme dijelio skrbništvo nad djecom, a vrlo brzo su se djeca odlučila za Toma i Scijentološku crkvu u kojoj su odrasli.

Upravo je zbog scijentologije Nicole bila godinama udaljena od svoje djece koja su se priklonila Tomu. Australsku glumicu takav način života doslovno je gušio pa je odlučila otići iz braka pod cijenu lošeg odnosa s djecom. Glumac je dopustio da njegovu djecu odgaja scijentološka zajednica, a koja je odlučila Nicole Kidman zagorčati život i uskratiti joj sve kontakte s djecom. Sve to itekako je utjecalo upravo na najmlađe, koji su se u potpunosti udaljili od svoje majke. Njihov odnos danas je vrlo površan.

28-godišnja Bella Kidman Cruise odlučila se kloniti svjetla reflektora i danas je umjetnica koja je iznimno posvećena svojoj karijeri. Iako je na društvenim mrežama usredotočena uglavnom na svoja umjetnička djela, ovih je dana objavila svoju fotografiju na oduševljenje fanova njezinih roditelja.

Čitajte i: Gotovo 20 godina nakon razvoda od Toma Cruisea, Nicole Kidman progovorila o propalom braku

Miran život u Engleskoj

Za razliku od svojih slavnih roditelja, Bella živi mirnim životom, a tek je 2015. godine dospjela na naslovnice zbog braka s Maxom Parkerom, kompjuterskim programerom s kojim živi u Croydonu, 19 kilometara udaljenom od Londona.

Lansirala je liniju odjeće u veljači 2018. pod nazivom BKC (Bella Kidman Cruise), a svoju iznošenu odjeću nerijetko prodaje putem interneta. I dok njezin otac potpisuje milijunske ugovore za snimanje novih filmova, a pretpostavlja se da trenutno ima oko 570 milijuna dolara, Bella, između ostalog, zarađuje prodajom rabljenih cipela, traperica i sunčanih naočala.

Linker
20. travanj 2024 06:25