CROPIX
Omiljeni muzičari ne staju

Riječki glazbenici zadovoljni dočekali Novu godinu: Druženja i muzički pothvati Damira Urbana i Zvjezdana Ružića

Riječki glazbenici zadovoljni su proteklom godinom, a još se više vesele glazbenim projektima u 2022.!

Riječki glazbenici zadovoljni su proteklom godinom, a još se više vesele glazbenim projektima u 2022.!

U doba neizvjesnosti ne preostaje nam ništa drugo nego živjeti dan po dan i posvetiti se stvarima i hobijima koje volimo. Riječki glazbenici Damir Urban i Zvjezdan Ružić nekim negativnim segmentima stvarnosti opiru se svojim nevjerojatnim radovima, a o tome redovito obavještavaju pratitelje na društvenim mrežama.

"Meni je nova godina počela sjajno - u društvu obitelji i prijatelja i s dvije osvojene nagrade: za album godine i za kantautora godine. hvala turki! Vama zelim prije svega zdravu, a onda i glasnu, veselu, sigurnu i lijepu 2022. godinu!", podijelio je Urban s pratiteljima na Instagramu novogodišnje želje te se pohvalio zasluženim nagradama za svoj rad.

Čitajte i: Pričekao je s pohvalom! Damir Urban otkrio da u kući ima doktoricu znanosti: ‘Kakav dan!‘

Prošla godina osim glazbeniku, bila je iznimno uspješna i njegovoj supruzi Milici Czerny Urban koja je doktorirala istoga dana kojeg su imali premijeru spota "Sama" na kojem su surađivali.

"Jednostavno se ne mogu ne pohvaliti da je autorica spota za pjesmu 'Sama', koji je jučer premijerno prikazan, ujedno jučer i doktorirala. Kakav dan!", napisao je Urban uz fotografiju na kojoj novopečena doktorica filozofije pozira s radom i buketom cvijeća.

Teaser za novi album

Osim Urbana, novoj 'glazbenoj' godini veseli se i pijanist i skladatelj, također Riječanin, Zvjezdan Ružić koji je sa svojim obožavateljima podlijelio odlične vijesti. Na novim skladbama za njegov novi PIANOTRON album koji bi trebao izać u proljeće, glazbenik trenutno radi punom parom, a sada je s pratiteljima na Instagramu podijelio kratke isječke - taktove glazbe koju jedva čekaju čuti u finalnom obliku.

Čitajte i: Josipa Lisac i Zvjezdan Ružić otkrili sve o njihovoj glazbenoj suradnji, a samo za nas okušali su se i kao novinari

Komentara nestrpljivih obožavatelja ispod objave ne nedostaje, a prvim reakcijama javnosti na gotovu skladbu veseli se, dakako, i sam glazbenik.

Linker
26. travanj 2024 17:20