Sretna je

Rihanna se oglasila prvi put nakon objave trudnoće: Otkrila trbuh i pokazala kako tepa svojoj bebici

Glazbenica je prije koji dan otkrila da je trudna, a sada je prvi puta i progovorila o proširenju obitelji.

Jedna od najpoznatijih glazbenica i beauty mogulica na svijetu konačno je i sama progovorila o svojoj trudnoći. Prije koji dan Rihanna (33) i njen partner A$AP Rocky otkrili su da očekuju dijete pozirajući zajedno na ulicama New Yorka što je RiRi iskoristila da objavi kako su nagađanja o prinovi ipak bila točna. No, dok su se svjetski mediji raspisali o njezinoj trudnoći, ona se "branila šutnjom".

Sada je glazbenica prekinula šutnju i podijelila prvu fotografiju snimljenu kod kuće, pokazavši kako napreduje njena trudnoća.

Pjevačica s Barbadosa čeka prvo dijete, a na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj drži podignuti gornji dio narančastog dresa i nježno gleda prema svom već poprilično velikom trudničkom trbuhu.

Čitajte i: Rihanna je trudna! Glazbena i modna ikona čeka prvo dijete s reperom A$AP Rockyjem

Uz tu je fotografiju dodala i one snimljene na ulicama New Yorka, a u komentaru je svoju rastuću obitelj nazvala "bandom". Odvažno je napisala: "Kako se banda dovukla do mjeseca crne povijesti". I time je oduševila brojne obožavatelje.

Fotografija snimljena nešto ranije

Čini se da je 33-godišnja zvijezda ovu preslatku fotografiju iz kupaonice snimila prije više od tjedan dana, točnije 25. siječnja, kada je primijećena u New Yorku u istoj modnoj kombinaciji. Snimljena je kako je došla po večeru koju je zatim odnijela A$AP Rockyju u studio, gdje on radi na novoj glazbi.

Čitajte i: Ljubavni život obilježile su joj veze s glazbenicima, glumcima i sportašima, no samo do prvog dečka joj je još uvijek stalo

image

Rihanna je viđena u istoj odjeći 25. siječnja u New Yorku.

SPLASH/PROFIMEDIA

Nepotrebno je isticati i činjenicu da je Rihanna čuvanje svoje trudnoće u tajnosti odradila kao najveći profesionalac, sve dok je sama nije htjela otkriti. Javnost još uvijek iščekuje detalje poput spola djeteta ili budućeg imena.

Vijest o trudnoći komentirao je i Rihannin otac s kojim je još lani bila u ne baš dobrim odnosima. "Ushićen sam", rekao je Rihannin otac Ronald Fenty za Page Six, dodajući: "Tako sam sretan da sam skočio od sreće. Još uvijek sam tako uzbuđen. Rihanna je uvijek govorila da želi djecu, da voli djecu. Uvijek se brine o djeci svojih rođaka… bit će dobra mama.”

Linker
18. travanj 2024 23:23