Iskreno o velikoj ljubavi

Rihanna otkrila kako je zaiskrilo s ASAP-om Rockyjem: ‘Odjednom smo postali obitelj‘

Pjevačica se prisjetila trenutka u kojem je nakon gotovo deset godina shvatila da joj je reper više od dobrog prijatelja.

Jedna od najpoznatijih svjetskih trudnica, glazbenica Rihanna, za Vogue je otkrila detalje svoga odnosa s reperom ASAP-om Rockyjem. Naime, pjevačica je priznala kako je na repera, s kojim sada čeka prvo dijete, na samom početku, gledala isključivo kao prijatelja.

"Kada mi je netko u prijateljskoj zoni, jako teško da će iz nje izaći", priznala je.

image

Stvari između Rihanne i repera iz Harlema ​​postale su ozbiljnije 2020. godine.

DUTCH, KHROME/SPLASH NEWS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Pjevačica se prisjetila i njihovog zajedničkog nastupa 2012. godine na dodjeli nagrada MTV VMA, kada ju je sadašnji dečko usred izvedbe uhvatio za stražnjicu.

"Uhvatio me za stražnjicu na pozornici, ali to nije bio dio dogovorene izvedbe", prisjetila se za Vogue te dodala kako je njezin tim bio bijesan zbog tog poteza, no ona je odlučila da se neće uzbuđivati.

"Moj menadžer je rekao da mi se on sigurno jako sviđa jer ja baš nikada ne popuštam kod ovakvih stvari", prisjetila se.

Čitajte i: Rihanna slučajno otkrila spol bebe i priznala: ‘Svaki dan je novi izazov‘

image

Pjevačica je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće.

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Stvari između Rihanne i repera iz Harlema ​​postale su ozbiljnije 2020. godine kada je pandemija poharala svijet. Par je putovao turističkim autobusom od Los Angelesa do New Yorka, a upravo je taj događaj presudio da dugogodišnji prijatelji postanu ljubavnici.

"On je u to vrijeme postao moja obitelj", rekla je, a otkrila je i kako je izgledao trenutak u kojem je ASAP upoznao njezinu majku.

"Iako je moju mamu doista teško impresionirati, njega je odmah zagrlila. Ona jako dobro čita ljude, neke dečke s kojima sam izlazila ni danas ne želi pogledati, a on ju je šarmirao za tren oka", kazala je pjevačica koja je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće.

Linker
18. travanj 2024 05:18