Već sve zna

Rihanna drži do tradicije: Kad rodi, pop diva i njen odabranik A$AP Rocky, vjenčat će se na njoj bitnom mjestu

Kuma će joj biti premijerka Mia Mottley koja ju je nedavno proglasila nacionalnom junakinjom te karipske države.

Kad ostvari najvažniji zadatak, rodi dugo željeno dijete, pop diva i dizajnerica Rihanna (33) posvetit će se planovima za vjenčanje s glazbenikom Rakimom Mayersom (33), kako se zapravo zove njezin odabranik i bebin tata. Budući da i A$AP Rocky, američki reper te glazbeni producent ima obiteljske veze s Barbadosom, tamo će organizirati vjenčanje, javlja Mirror. Njezina kuma bit će Mia Mottley (56) premijerka te karipske države koja je nedavno postala republika i raskrstila s britanskom krunom.

image

Rihanna i ASAP Rocky zajedno su pozirali i otkrili da čekaju dijete.

VALON/PROFIMEDIA

"Rihanna joj se divi pa ne iznenađuje što ju je odabrala. Mogla bi biti i bebina kuma kad se rodi", tvrdi izvor blizak paru.

Čitajte i: Rihanna se oglasila prvi put nakon objave trudnoće: Otkrila trbuh i pokazala kako tepa svojoj bebici

Živi svoj san

Američka pjevačica karipskih korijena živi svoj san: nedavno je otkrila da je beba na putu. Pokazala je jasno vidljiv trudnički trbuh zagrljena u New Yorku s A$AP Rockyjem, inače bivšim dečkom Kendall Jenner i oduševila fanove.

image

Rihanna i zaručnik trenutno borave u New Yorku.

SPLASH/PROFIMEDIA

Zajedno su već dvije godine, kad je, navodno, zbog njega ostavila saudijskog milijardera Hassana Jameela. Poslije brojnih pokušaja i pogrešaka, od Chrisa Browna, Matta Kempa, Lewisa Hamiltona, Travisa Scotta, Leonarda DiCaprija i Drakea, napokon je našla pravog.

Linker
18. travanj 2024 19:49