Tom Dubravec / CROPIX
velika promjena

Rene Bitorajac: 'Odlazim iz Supertalenta, a Igor i ja si nećemo faliti'

Svestrani glumac Rene Bitorajac odlučio je promijeniti poslovni ritam kako bi se posvetio novim izazovima.

Glumca Renea Bitorajca (46), kojeg publika najbolje poznaje kao Roberta Kumerla iz serije "Bitange i princeze" te doktora Veljka Kunića iz "Naše male klinike“ odlučio je ne produžiti suradnju s Novom TV jer su mu trenutno u fokusu drugi projekti. Nakon što je rame uz rame s Igorom Mešinom vodio šest sezona "Supertalenta", odlučio je napustiti projekt koji ga je po mnogima isprofilirao u jednog od omiljenih TV voditelja.

"Da, odlazim iz Supertalenta. Na Novoj TV nikada nisam bio zaposlen već sam kao voditelj radio honorarno kao i sve drugo - od filmova do serija. Fokus mi je već duže vrijeme na Ludoj kući koja je ludo odradila svoju prvu sezonu, a kao samostalni umjetnik biram projekte u kojima želim sudjelovati", izjavio nam je Rene kojeg čekaju novi projekti kojima se iznimno veseli.

Zagreb, 031210.
Jadran film, studio 2. 
5. posljednja polufinalna emisija Supertalent showa 
Nove TV. 
Na slici: Igor Mesin i Rene Bitorajac.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / Hanza Media
U supertalentu s Igorom Mešinom

zagreb 10.11.2015
bivse kino Mosor, branko djuric djuro i rene bitorajac 
na slici: branko djuric djuro, rene bitorajac 
foto vedran peteh
Vedran Peteh
S Brankom Đurićem Đurom pokrenuo je kazalište Luda kuća

"U Puli mi je u srpnju premijera filma "General", u kolovozu imamo ljetne turneje po Jadranu s dvije predstave, a na jesen me čeka nova kazališna premijera.", izjavio nam je jedan od najpoznatijih glumaca koji je prepoznatljivo lice i popularnih TV reklama.

Sibenik, 230119.
Na tvrdjavi Sv. Mihovil u tijeku je nastavak snimanja filma General Antuna Vrdoljaka u kojem ulogu igra Goran Visnjic i Rene Bitorajac.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vuković Stipaničev / Hanza Media
Sa snimanja filma "General" u kojem igra uz Gorana Višnjića

"S Igorom Mešinom ipak ostajem partner na kazališnim daskama u predstavi "Idemo uživo", tako da si nećemo faliti", dodao je Rene koji se u poslu uvijek rado baca u nove poslovne izazove, a u privatnom životu, kako uvijek naglašava, također ima sreće jer je našao srodnu dušu u svojoj supruzi Ani (35). Najsretniji je kada s njom i djecom Gabrielom (11) i Larisom (9) ode u njihovu vikendicu Gorskom kotaru, a u životu je dokučio i formulu za skladni brak što nam je rekao u nedavnom intervjuu.

Promo
Rene Bitorajac sa suprugom Anom

"Formula je u neiznošenju prljavog veša! Šalim se. Ma nemam pojma. Jednostavno ako imaš sreće, zbilja možeš naići na sebi srodnu dušu. Moja srodna duša je pozitivna, vesela, brižna majka i zato je voljena žena. Na kraju, ja sam jedna prekrasna topla osoba, prepuna razumijevanja ha, ha, ha...

Mario Draušnik
Ana i Rene Bitorajac, Mario Petreković

Linker
19. travanj 2024 03:44