KAKAV POTHVAT!

Renata Sopek spasila bebu sive vrane, a potom je odnijela u ‘ptičji vrtić‘: ‘Tamo će je pripremiti za odlazak u prirodu‘

Voditeljica, PR stručnjakinja i fitness trenerica napokon je odahnula od poslovnih obaveza, no prije odlaska na godišnji odmor spasila je bebu sive vrane. O tom je pothvatu govorila za magazin Gloria.

Dan prije nego što je s društvom otputovala na ljetni odmor u Maslenicu, trenerica fitnesa i PR stručnjakinja Renata Sopek (42) nije ni slutila da će im se u zadnji tren pridružiti neočekivani gost - beba sive vrane. Ptičica je ispala iz gnijezda, a Renata ju je pronašla i nije imala srca ostaviti je da ugine.

"Kupila sam krletku i povela je sa sobom, a uskoro je postala prava zvijezda društva. Hranila sam je komadićima sirove piletine i crvićima, a ona je lijepo napredovala. Kad smo se vratili u Zagreb, odnijela sam je u ‘ptičji vrtić’ pri Veterinarskom fakultetu, gdje će je pripremiti za povratak u prirodu", veseli se Renata Sopek. Ovo ljeto prije godišnjeg odmora bilo joj je naporno, što nam je u nekoliko navrata i potvrdila, no kad radiš ono što voliš, i taj stres nekako podneseš lakše. O zaokretu u karijeri govorila je na snimanju modne kampanje dizajnerice Monike Sablić u Splitu u lipnju ove godine.

image
Renata Sopek na snimanju modne kampanje Monike Sablić.
IVAN GUDIć

Čitajte i: Renata Sopek otkrila: 'Nakon dvadeset godina, lani sam napravila potpuni preokret'

"Najveće promjene su mi dogodile na profesionalnom planu. Nakon dvadeset godina rada u medijima, lani sam napravila potpuni preokret u karijeri. Prije toga sam završila drugi fakultet na Visokoj školi za komunikacijski menadžment Edward Bernays i postala stručni specijalist za odnose s javnošću, tako da me danas možete naći u Millenium promociji kako radim ono za što sam se školovala ili na Bernaysu kao asistenticu na predavanjima. Povremeno prihvatim i neki modni posao, ali mora mi se baš svidjeti", rekla je Renata.

Potom je bila jedna od gošća eventa Ljetni vrt by Gloria gdje nam je otkrila planove za ovo ljeto. Nažalost, putovanje u inozemstvo zbog neizvjesne situacije s pandemijom ove će sezone morati odgoditi, barem zasad.

Čitajte i: Ispovijest Renate Sopek: 'Progonio me opasni obožavatelj, rekao je da će doći po mene'

image
Antonija Stupar Jurkin i Renata Sopek na Ljetnom vrtu by Gloria.
IVANA NOBILO/CROPIX CROPIX
Linker
20. travanj 2024 01:47