Ružičasta zvijezda

Reality zvijezda svojim outfitom opet plijeni pozornost, ovoga puta pojavila se u ‘pernatom zagrljaju‘

Nakon što se prošlog mjeseca na Met Gali pojavila od glave do pete odjevena u crnu kreaciju modne kuće Balenciaga Kim Kardashian ovoga je puta odabrala - ružičastu. Kombinezon iste modne kuće, čija je u posljednje vrijeme muza, upotpunila je lepršavim rukavima koji su prikrili njezine prepoznatljive obline.

Članovi obitelji Kardashian - Jenner međusobno se neprestano bore da budu u centru pozornosti, no pobjedu uglavnom odnosi poduzetnica Kim Kardashian (40). Tako je bilo i za nedavnog gostovanja u američkom showu ‘Saturday Night Live’, gdje je majku Kris Jenner i sestru Khloé Kardashian stavila u drugi plan pojavivši se u odvažnoj ružičastoj kreaciji.

- Uzbuđena sam što sam ovdje večeras kako bih vam pokazala da sam puno više od lijepog lica, dobre kose, sjajne šminke, nevjerojatnih grudi i savršene guze - rekla je Kim odjevena u kombinezon modne kuće Balenciaga, s dugačkim pernatim rukavima.

image
S pernatim plaštom Kim je prikrila svoje prepoznatljive obline.
Profimedia

Očito da je upravo njezina intenzivna suradnja s kreativnim direktorom Balenciage, Demnom Gvasalijem, u posljednje vrijeme rezultirala zanimljivim stajlinzima o kojima nerijetko - svi pričaju.

A sve je krenulo s potpuno crnom kombinacijom koju je nosila u New Yorku na Met Gali.

Kim je sve šokirala pojavivši se u crnom kombinezonu s plaštom preko kojeg je nosila običnu crnu majicu kratkih rukava i s crnom maskom koja joj je prekrivala cijelo lice. Kasnije je priznala da kroz tkaninu maske nije mogla vidjeti apsolutno ništa.

Monokromatski outfiti nastavljaju se očito i nakon Met Gale, a mnogi ne mogu dočekati njezin sljedeći modni korak.

Čitajte i: Kim Kardashian zaradit će i na krahu četvrtog braka: Razvod vrijedan 2,2 milijarde dolara postaje TV show

A da nije svu pozornost plijenila isključivo svojim izgledom - iako je prilično dosta komentara na Twitteru bilo na račun njezina posljednjeg modnog 'nastupa', a mahom su je uspoređivali s pticom flamingo - publika je dokazala mnoštvom komentara vezanih uz njezin - smisao za humor.

- Kada su me zamolili da gostujem u 'Saturday Night Liveu' pitala sam ih: Želite me u emisiji? Zašto?. Nisam imala filmsku premijeru jako dugo. Mislim, zapravo sam imala onaj jedan film, koji je izašao, i nitko mi nije rekao da će biti i premijerno prikazan. Valjda je moja mama zaboravila - rekla je Kim aludirajući na snimku seksa s bivšim dečkom Rayom J-om zbog koje je i postala slavna.

Dotaknula se, između ostalog, i priče o svom bivšem suprugu Kanye Westu i rekla je kako se udala za najbogatijeg Afroamerikanca koji je genije u svom poslu i s kojim ima četvero predivne djece, a onda je došla do dijela koji se tiče njihovog razvoda.

- Pa, kada je došlo do razvoda, znate da je u pitanju jedna stvar - njegova osobnost - rekla je Kim.

Publika je ugodno iznenađena njezinim nastupom u 'Saturday Night Liveu' i komentari su dosta pozitivni, a neki gledatelji kažu da im je ovo jedan od najboljih nastupa u ovom showu.

Čitajte i: Od neukusnih izdanja do cool šminkerice koja nameće trendove: Kim Kardashian svoju transformaciju duguje samo njemu

Linker
18. travanj 2024 06:11