Sretna vijest

Razveo se nakon 22 godine braka zbog nove ljubavi s kojom živi drugu mladost: Ewan McGregor postao otac po peti put

Iako su Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead skrivali njezinu trudnoću do samog poroda, o dolasku prinove na svijet pohvalila su se njegova djeca iz prošlog braka.

Škotski glumac Ewan McGregor i njegova partnerica, glumica Mary Elizabeth Winstead dobili su svoje prvo dijete - sinčića Laurieja. Inače, ovo je glumčevo peto dijete, a njegova najstarija kći, 25-godišnja Clara McGregor, na svom Instagram profilu pohvalila se svojim malim bratom.

"Dobrodošao na ovaj svijet. Čestitam tati i Mary, ovo je najveći poklon", napisala je ponosna sestra. Njezina mlađa sestra Esther (19) također je bratu zaželjela dobrodošlicu.

"Upoznala sam svog malog brata izgledajući kao gusarica. Preporučujem! Dobrodošao u obitelj, mali Laurie", šaljivo je poručila Esther, odjevena u prugastu majicu i sa zavezanom maramom oko glave.

Čitajte i: Halston zaludio svijet! Dekadentni kralj mode uništavao se kokainom, pićem i seksom bez zaštite – što ga je na kraju i ubilo

Glumački par uspio je trudnoću sakriti do samog poroda jer nisu s javnosti podijelili lijepu vijest niti su Winstead paparazzi uhvatili s trudničkim trbuhom pa su u svemu mogli na miru uživati. Osim Clare i Esther, McGregor iz braka s Evom Mavrakis ima još dvije kćeri - Jamyan (20) i Anouk (10).

S Mary Elizabeth upoznao se 2016. godine na snimanju treće sezone serije „Fargo“ te se u nju strastveno zaljubio iako je tada još bio u braku s Mavrakis.

Ubrzo se od nje rastao nakon 22 godine braka, baš kao što se Mary Elizabeth rastala od od svog supruga, redatelja Rileya Stearnsa, s kojim je bila sedam godina u braku.

U jesen 2017., samo par mjeseci nakon njezinog razvoda, McGregor i njegova nova djevojka viđeni su kako se ljube u javnosti. Nedugo nakon toga, glumac, poznat po ulozi Obi-Wan Kenobija, podnio je papire za rastavu od Mavrakis navodeći nepomirljive razlike kao razlog njihove razdvojenosti.

image
Ewan McGregor i bivša supruga Eva Mavrakis.
RON SACHS-CNP/NEWSCOM/PROFIMEDIA

U studenom 2019. McGregor je zatražio od suca da proglasi njega i bivšu ženu slobodnim ljudima prije finaliziranja razvoda, vjerojatno kako bi mogao živjeti s novom ljubavi.

Čitajte i: Skupo platio preljub: McGregor bivšoj ženi pristao dati pola tantijema od svih filmova i zarada

Novi početak

Iako par rijetko ima istupe u javnosti, Winstead je u siječnju 2020. za Glamour UK razgovarala o "novom početku" nakon što je njezin brak propao.

image
Ewan McGregor i djevojka Mary Elizabeth Winstead strastveno se ljube tijekom šetnje.
LRNYC/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Razvela sam se prije par godina, što je za mene bila zastrašujuća, luda stvar, jer sam s istom osobom bila od svoje 18. godine. Zapravo sam prvi put u životu započela novo razdoblje kao odrasla osoba. Za mene je to bila velika prekretnica, biti u redu s promjenom, prihvatiti da je promjena dobra stvar i da je u redu ne znati kamo vas ta promjena vodi", ispričala je glumica.

McGregora možemo trenutno gledati u Netflixovoj seriji "Halston" u kojoj glumi dekadentnog američkog modnog dizajnera.

Linker
17. travanj 2024 16:44