Profimedia, Xposurephotos
STANI I GLEDAJ

Raskošnom vjenčanicom bivša misica svijeta zasjenila je i kraljevsko vjenčanje

Jedna od najljepših žena na svijetu izrekla je sudbonosno 'da', spojila je indijsku i zapadnjačku kulturu, a o vjenčanju koje je trajalo pet dana ne prestaje se govoriti...

Vjenčanje glumice i bivše Miss svijeta Priyanke Chopre (36) i glazbenika koji je karijeru gradio još kao tinejdžer Nick Jonas (26) traje danima. Par se vjenčao u Jodhpuru u palači Taj Umaid Bhawan, a osim tradicionalnog indijskog vjenčanja imali su vjenčanje inspirirano zapadnjačkom kulturom. Kada su objavljene fotografije jedne od najljepših žena svijeta u bijeloj raskošnoj dizajnerskoj vjenčanici Ralph Lauren, mnogi su ostali bez riječi.

Bivša Miss svijeta ništa nije prepustila slučaju. O njezinoj glamuroznoj vjenčanici od čipke ne prestaje se pričati: veo je bio dug čak 23 metra, čime je zasjenila znatno skromniju haljinu i veo svoje prijateljice Meghan Markle.

Vjenčanica dizajnera Ralpha Laurena bila je ukrašena Swarovski kristalima i na sebi je imala dva milijuna bisernih šljokica. Izrađivala se čak 1826 sati, a uz nju je mladenka izabrala Jimmy Choo cipele.

Iako je sve odisalo indijskom tradicijom, glumica je neke stvari odlučila raditi po svom. 12 djeveruša i 12 djevera bili su odjeveni u njezinog omiljenog dizajnera Ralpha Laurena, kao i najbliža obitelj mladenaca. Priyanku je pred oltar pratila njezina majka, Madhu Chopra, jer joj je otac preminuo 2013. godine.

'Svaka djevojka sanja da će na svom vjenčanju izgledati poput princeze. To što smo mogli imati dva velika vjenčanja, u Indiji, s našim obiteljima i prijateljima, bilo je nevjerojatno posebno. Bila sam strašno uzbuđena prije vjenčanja, ali čim sam vidjela Nickovo lice, znala sam da sam donijela najbolju odluku u životu', rekla je Priyanka za People.

Linker
19. travanj 2024 20:59