Ljeto za pamćenje

Raj za sve ljubitelje televizijskih klasika: Viktorija Rađa pokazala s kim uživa na najpoznatijim mjestima u Bostonu

Supružnici Rađa uživaju u razgledavanju tog američkog grada, a ako je suditi prema mjestima koje obilaze prisjećaju se nekih od najlegendarnijih televizijskih serija koje su snimane u Bostonu.

Nakon ljeta prepunog dirljivih momenata i velike obljetnice njihove ljubavi, bračni par Rađa na odmor je potegnuo na dalek put. Viktorija Rađa nekoliko je već dana u Bostonu, no sada je otkrila i s kime je otišla na put - ona i suprug Dino Rađa pozirali su u centru grada, a fotografiju je objavila na Instagramu uz što je napisala opis "Boston Legal", referirajući se na popularnu seriju "Bostonsko pravo".

Supružnici su za razgledavanje tog američkog grada obukli sportske kombinacije, Dino u ležernim trapericama i majici, a Viktorija u trendi zlatnoj Adidas trenirci sa crnim detaljima.

Splićanka se dosada s dalekog putovanja javljala u Instagram storyjima na toj društvenoj mreži. Tamo je otkrila i da je jako sretna što je posjetila i legendarni kafić ‘Cheers‘ iz serije "Kafić uzdravlje".

Čitajte i: Viktorija Rađa objavila fotografiju s Lejlom Filipović pa Tariku poručila: ‘Spavaš li mirno?‘

U društvu najdražih

Viktorija i Dino ‘preko‘ bare otišli su nakon što su na našoj obali proveli idilično ljeto u krugu obitelji i prijateljima. Tako su na društvenim mrežama pokazali da su Rađe i obitelj Filipović ljetovali zajedno na Hvaru. Otkrila je to Viktorija, zajedničkom fotografijom s ‘kolegicom‘ bivšom Miss Hrvatske Lejlom.

"Ljubav je to! Još od davno. Spavaš li mirno, Tariče?", napisala je Viktorija u opisu fotografije na kojoj se od srca smije u društvu Lejle s kojom je još jednom pokazala da za dobru fotografiju nije uvijek potrebno dugo pozirati.

Prije toga doživjeli su još dirljivih momenata s prijateljima, kada su sudjelovali u krštenju malene Roze, kćeri TV voditeljice Marijane Batinić i njenog supruga Mateja Pašalića.

Ovog kolovoza Dino i Viktorija proslavili su 20. obljetnicu veze, unikatnim i duhovitim čestitkama, još jednom pokazavši koliko su skladan par koji se međusobno podržava.

Linker
19. travanj 2024 10:59