Ima dobre šanse!

Prvoplasirani finalist dirnuo publiku diljem svijeta: ‘Ovo je prilika za odmicanje od toksične muškosti‘

Predstavnik Švicarske na ovogodišnjem Eurosongu, Marius Bear, emotivnom je izvedbom izazvao ovacije, a predviđa mu se velik uspjeh.

Ako je suditi prema društvenim mrežama, jedan od favorita koji je nastupio prve polufinalne večeri Eurosonga svakako je predstavnik Švicarske Marius Hügli, profesionalno poznat kao Marius Bear. Njegova emotivna izvedba pjesme Boys Do Cry dirnula je brojne gledatelje, a mladi je glazbenik na pozornici u Torinu progovorio o osjećajnosti muškaraca.

Marius je svoju glazbenu karijeru započeo kao ulični svirač u Švicarskoj i Njemačkoj, a prije nego što se odlučio za glazbu - studirao je građevinu.

image

Gledatelje Eurosonga Bearova je pjesma oduševila upravo zbog poruke koju šalje.

MATTEO RASERO/LAPRESSE/PROFIMEDIA

Mladi se glazbenik među prvima plasirao u finale ovogodišnjeg Eurosonga, a svojom pjesmom poručio je kako se ne smijemo sramiti svojih osjećaja.

"Pokazivanje osjećaja ne smatram slabošću, već velikom snagom. Ja sam izrazito emotivna osoba i sada to slavim. Volim plakati onda kada želim plakati, a smijati se kada se želim smijati", kazao je Marius Bear za Eurovision.

Osim nevjerojatnog glasa i odlične izvedbe, gledatelje Eurosonga Bearova je pjesma oduševila upravo zbog poruke koju šalje, a glazbenik je izjavio:

"Ako muškarci prihvate svoje osjećaje kao dio sebe, to će biti prilika za odmicanje od toksične muškosti kakvu poznajemo."

Marius je otkrio kako je rano naučio da se ne treba sramiti svojih osjećaja te kako se ne srami zaplakati pred publikom.

Čitajte i: Pravda za Ronelu! Svi hvale Ukrajinu i Latviju, Hrvatsku i Sloveniju ne spominju, a plaču za Albanijom

"Želim biti ono što jesam i potaknuti svoju publiku da učini isto", dodao je.

Mladome glazbeniku kojeg je naša publika već počela uspoređivati s Josipom Katalenićem omiljene su izvedbe posljednjih švicarskih izvođača, Luce Hännija koji je pred Europom nastupio 2019. godine te Gjon's Tearsa koji je prošle godine ostvario visok plasman.

Linker
10. travanj 2024 04:25