ima dobar razlog

Prvi put u 30 godina: Elton John neće biti domaćin humanitarne zabave povodom ovogodišnjih Oscara

Iako je za uobičajeni datum prestižne dodjele filmskih nagrada trebao biti dostupan, dodjela je pomaknuta, što mu je potpuno pomutilo planove.

Legendarni Elton John propustit će svoj godišnji party povodom prestiže dodjele filmskih nagrada Oscar prvi put u 30 godina. Naime, dodjela je pomaknuta s uobičajenog datuma u veljači na 27. ožujka, a 74-godišnji glazbenik već ima zakazan koncert za tada.

"Eltonu je jako žao što ne može biti domaćin zabave, ali to je bilo potpuno izvan njegovih ruku. Kada je pomaknuo datum svoje turneje 'Farewell Yellow Brick Road', pazio je da na uobičajeni datum dodjele Oscara bude slobodan. No kada je ceremonija pomaknuta, tu se ništa nije moglo", rekao je izvor za The Sun.

image

Elton John

HAEDRICH/VU/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Legendarni glazbenik u probranom društvu: Elton John dobio još jedno priznanje od kraljice

Elton je kroz godišnji oscarovski party do danas prikupio desetke milijuna za njegovu Zakladu za borbu protiv AIDS-a i on uvijek planira svoj raspored turneja kako bi mogao prisustvovati partyju.

Glazbenik je već par puta morao odgoditi svoju turneju,otkako je 2018. prvi put krenuo na nju, kao i nekoliko koncerata posljednjih mjeseci nakon što je bio pozitivan na testu na COVID-19.

image

Elton John i nejgov suprug David Furnish.

ALBERTO TERENGHI/CANNES/IPA/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Iako Elton neće biti nazočan na partyju, ulogu domaćinu preuzet će njegov suprug David Furnish. Prema navodima nekih izvora za strane medije, na partyju će biti puno posebnih gostiju pa će oni dostojno nadoknaditi Eltonovu odsutnost.

Čitajte i: Sir Elton John na sudu: Njegova jedina žena otkrila je mračnu tajnu koju je skrivala desetljećima

Popis nominiranih u 23 kategorije za nadolazeću dodjelu Oscara 2022. bit će objavljeni u utorak, 8. veljače 2022.

Linker
18. travanj 2024 12:25