stiže prinova

Prve fotografije sretne trudnice! Trbuščić raste iz dana u dan, ponosna mama više ga ne skriva

Svega par dnaa nakon što su od bračnog para Lawrence Maroney stigle najslađe vijesti - da u njihovu obitelj stiže prinova, glumica je snimljena na ulicama New Yorka u trudničkom izdanju.

Samo nekoliko dana nakon što su svjetski showbizz mediji objavili vijest kako je slavna glumica Jennifer Lawrence (31) u blaženom stanju, stigle su i prve fotografije na kojima se već dobrano vidi trudnički trbuh. Zvijezda filma ‘Igre gladi‘ čeka prvo dijete sa suprugom, vlasnikom umjetničke galerije Gladstone 64 na Upper East Sideu u New Yorku Cookeom Maroneyjem (37).

Vijest je potvrđena od glasnogovornika dobitnice Oscara i jedne od najpoznatijih glumica s holivudske A liste.

image
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nevjerojatan pogled od 15 milijuna dolara sada prodaje za manju cijenu: Penthouse Jennifer Lawrence ostavlja bez daha

Jennifer je snimljena na ulicama Manhattana, a zbog simpatičnog trudničkog stajlinga malo tko je uistinu primijetio da je riječ o proslavljenoj glumici. Nosila je kombinezon s cvjetnim uzorkom, casual bijelu majicu i gumene sandale kakve smo navikli viđati na plažama. Pogled je sakrila ispod crnih sunčanih naočala mačkastih okvira.

image
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

O njezinoj se trudnoći počelo šuškati prije par mjeseci kada se ispod žute uske haljine nazirao trbuščić, a par se odlučio sve manje vremena provoditi u javnosti. Šuškanja su se pokazala točnima i ovih je dana potvrđena sretna vijest. Neki strani mediji pišu kako par čeka sina, zbog čega je posebno sretan Maroney.

image
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Lawrence i Maroney svoju su vezu potvrdili u lipnju 2018., a u veljači sljedeće godine su se i zaručili. Vjenčali su se 19. listopada 2019. na Rhode Islandu uz 150 uzvanika, a među njima i neke od glumičinih poznatih prijateljica poput Adele, Amy Schumer, Kris Jenner i Emme Stone.

Zvijezda filma ‘Igre gladi‘ postat će majka! Sa suprugom čeka dijete nakon dvije godine braka

Linker
23. travanj 2024 15:03