FILMSKE SCENE

Provalnici u domu hrvatske zvijezde NBA: Ivica Zubac ‘olakšan‘ za više desetaka tisuća dolara

Proslavljeni košarkaš s adresom u Los Angelesu ostao je zatečen kada je u luksuznoj kući uhvatio provalnike koji su pobjegli s plijenom!

Naš proslavljeni košarkaš Ivica Zubac prije nekoliko dana je proživio pravi šok. Vraćajući se kući u Los Angelesu, zatekao je pljačkaše koji su uspjeli pobjeći s plijenom i olakšati ga za više desetaka tisuća dolara!

Šok pri povratku kući

image

Ivica i Kristina početkom jeseni 2019. uselili su se u vlastitu kuću u četvrti Mar Vista.

DEAN ZURICH

Prošloga petka zvijezda NBA je, naime, oko 20 sati izašao iz kuće, a vraćao se oko ponoći te je odmah primijetio ljestve naslonjene na vanjski zid koje vode do balkona na drugom katu, piše TMZ.

Čitajte i: Ekskluzivno! Zvijezda NBA-a Ivica Zubac i Kristina Prišč uplovili u bračnu luku: Mladenka je pustila i suzu...

Kada se pojavio u kući, dvojica muškaraca dala su se u bijeg te su preskočili ogradu. Hrvatski centar odmah je pozvao policiju, a iako još nije poznato što su mu sve ukrali, ostao je bez Rolexa vrijednog preko 20 tisuća dolara.

image

Luksuzna kuća u kojoj žive supružnici vrijedi 3,1 milijun dolara.

DEAN ZURICH

Čitajte i: Ekskluzivno: Zvijezda NBA-a i njegova zaručnica najavili veliko vjenčanje u Mostaru i otkrili tko će mladenki kreirati vjenčanicu

image

U vilu su se zaljubili na prvi pogled.

DEAN ZURICH

Iako njegova luksuzna kuća u vrijednosti od 3,1 milijun dolara u bogatoj četvrti Mar Vista ima alarm, i unatoč tome što su vrata bila zaključana, vješti lopovi pronašli su način da uđu i uzmu što su naumili.

image

Par se vjenčao u kolovozu ove godine.

MARKO MISCEVIC/CROPIX

Provalnici su trenutno u bijegu, a ostale informacije za sada su nepoznate.

U luksuznu vilu u kojoj živi sa svojom suprugom Kristinom Prišč s kojom se na vječnu ljubav zakleo u kolovozu, par je uselio početkom jeseni 2019., a u studenom iste godine u njoj su ekskluzivno ugostili Gloriju.

"U vilu smo se zaljubili na prvi pogled", rekao je tada naš proslavljeni košarkaški centar rodom iz Čitluka, ne skrivajući koliko je ponosan na svoju odabranicu koja je sama osmislila cijeli interijer njihova zajedničkog doma te je dodao da su ih osim okućnice, oduševili visoki stropovi i velike staklene stijene.

Linker
19. travanj 2024 23:23