SUPTILNO

Proračunata Kate Middleton nakon pogreba napravila je nešto o čemu danas priča cijeli svijet!

Kako je Kate ponovno natjerala Williama i Harryja na razgovor: Vojvotkinja od Cambridgea odmaknula se kako bi braća mogla čavrljati na sprovodu princa Philipa, a fotografije danas obilaze svijet.

Mnogi vjeruju kako je upravo to trenutak koji bi pokojnog princa Philipa najviše usrećio - otuđena braća Harry i William ponovno razgovaraju, a sve zahvaljujući proračunatoj mirotvorki Kate Middleton. Naime, prinčevi nisu stajali rame uz rame iza lijesa svog djeda, već su bili s obje strane Petera Phillipsa. Međutim, William i Harry zajedno su napustili pogreb i činilo se da su dugo šetali zajedno s Kate Middleton koja je u jednom trenutku samo usporila korak kako bi braća ostala sama.

image
Kate je šetala s braćom do jednog trenutka....
FOTOGRAFIJE: BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
FOTOGRAFIJE: BBC SCREENSHOT
image
Kate se suptilno povlači da bi braću ostavila same
FOTOGRAFIJE: BBC SCREENSHOT

Dirljiva uzajamna veza između dva podijeljena brata postala je jedna od neizbrisivijih slika dana.

Činilo se da su si jučer prinčevi barem privremeno pružili ruku pomirenja. Prošlo je, naime, više od godinu dana otkako su zadnji put viđeni u javnosti, a sve se dodatno zahuktalo nakon intervjua Oprah Winfrey gdje su Harry i Meghan ogolili kraljevsku obitelj.

Princ Philip obožavao je unuke Williama i Harryja, ali svom ljubimcu nije oprostio što se odrekao kraljevske titule

Jučer su pak braća napokon bila zajedno, a izgledali su opušteno u društvu jedan drugoga dok su šetali od kapelice sv. Jurja do dvorca Windsor, a upravo je vojvotkinja od Cambridgea bila ta koja je izgladila put pomirenju.

image
Braća su iza lijesa bila razdvojena
FOTOGRAFIJE: GARETH FULLER AFP
image
FOTOGRAFIJE: JUSTIN TALLIS AFP

Dok su svi izlazili iz kapelice, princ William razgovarao je s velečasnim Davidom Connerom, dok je Harry čavrljao s Kate iza njih. William je isprva bio ispred svoje supruge i brata, ali okrenuo se prema njima kako bi razgovarao s Kate, dok je Harry razmjenjivao riječi s Deanom.

Harry je tada sustigao svog brata i šogoricu i neko su vrijeme šetali dok je William uklanjao masku s lica. Tada se Kate delikatno odmaknula kako bi razgovarala s groficom od Wessexa i njenom kćeri Lady Louise - ostavivši braću na miru.

Predivnom bisernom ogrlicom: Kate Middleton na ispraćaju princa Philipa odala počast dvjema ženama

Linker
15. travanj 2024 05:34