Getty Images for Glamour
UGASILA SVOJ BLOG

Pripreme za kraljevski život: Meghan Markle odustaje od svojih snova zbog princa Harryja

Može li buduća princeza obavljati kraljevske zadatke i zadržati svoj lifestyle blog. Čini se da je odgovor, barem zasad, ne.

Glumica i djevojka princa Harryja Meghan Markle ugasila je svoju lifestyle stranicu The Tig na kojoj je tri godine pisala o putovanjima, hrani i modi. Sada je na njoj samo njezino oproštajno pismo obožavateljima okruženo brojnim fotografijama koje je objavljivala na svojem blogu.

- Ono što je započelo kao strastveni projekt razvilo se u nevjerojatnu zajednicu inspiracije, potpore i zabave. Učinili ste moje dane boljima i ovo iskustvo ispunili srećom. I dalje tražite "Tig" trenutke otkrivanja, nastavite se smijati, riskirati i budite "promjena koju želite vidjeti" – napisala je Meghan Markle u svojem posljednjem obraćanju obožavateljima.

Neočekivani potez dolazi nešto više od mjesec dana nakon što je Markle s princem Harryjem prisustvovala vjenčanju njegovog prijatelja na Jamajci zbog čega su odmah krenula šuškanja da će se par već ove godine zaručiti. Njezino ukidanje lifestyle bloga samo je ojačalo nagađanja da se planiraju skrasiti, a šuška se i da Meghan Markle trenutačno u Torontu snima svoju posljednju sezonu popularnog TV serijala "Face" u kojem ima jednu od glavnih uloga od početka emitiranja. Ipak, njezini prijatelji tvrde da 35-godišnja glumica nije ukinula svoju lifestyle stranicu zbog britanske kraljevske obitelji, već se želi u potpunosti posvetiti snimanju serijala i svojem humanitarnom radu - iako je oboje godinama uspješno obavljala istovremeno vodeći svoj blog. Sve se čini da se Markle priprema za svoje kraljevske obaveze, dok njezin princ u Londonu priprema njihovo ljubavno gnijezdo.

Have a playful day, darling! Xx The Tig Team & our EIC @meghanmarkle

Objavu dijeli The Tig (@thetigofficial)

Linker
19. travanj 2024 00:36