U LAS VEGASU

Prilično zbunjujući scenarij: Olivia Wilde usred javnog govora dobila pošiljku od suda

Američkoj filmskoj glumici najpoznatijjoj kao dr. Remy Hadley iz serije Dr. House uručeni su pravni dokumenti dok je držala javni govor.

Olivia Wilde dobila je pravne dokumente od bivšeg supruga, glumca Jasona Sudeikisa usred CinemaCon prezentacije. Wilde i Sudeikis, koji su prekinuli vezu 2020. nakon sedmogodišnjih zaruka, imaju osmogodišnjeg sinčića Otisa i petogodišnju kćer Daisy.

Svi koji su bili prisutni na CinemaConu u Las Vegasu ostali su zbunjeni nakon što je Oliviji Wilde uručena povjerljiva pošiljka upravo dok je bila na pozornici i pričala o svom nadolazećem filmu Don't Worry Darling.

Mnogi su posumnjali da je pošiljka koju je Oliviji dala žena na pozornici, bila samo dio scenarija, no po svemu sudeći nije riječ o nikakvoj šali već su glumici zaista uručeni pravni dokumenti koji se odnose na njezino skrbništvo nad djecom s bivšim zaručnikom Jasonom Sudeikisom.

image

Olivia Wilde

STEWART COOK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nakon što je 38-godišnja glumica primijetila da se pošiljka izgleda "vrlo tajanstveno", poručila je svima da će ipak otvoriti omotnicu jer se čini kao da je to scenarij. Čim je otvorila i pročitala, samo je naglas poručila: "U redu, razumijem. Hvala", a zatim je nastavila s prezentacijom kao da se ništa nije dogodilo. Među publikom su odmah počela nagađanja što je pisalo unutar pošiljke.

Čitajte i: Prekid, pa mirenje pa opet prekid: Slavni par ne može premostiti razlike, a šuška se da je za sve kriv on

image

Otvorila je omotnicu i nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA

Inače, Wilde i Sudeikis upoznali su se 2011. godine na party-u Saturday Night Live, a ubrzo nakon toga počeli su izlaziti. Zaručili su se 2013., a sinčića Otisa su dočekali sljedeće godine. Wilde je rodila Daisy 2016. godine. U rujnu 2020., redateljica Booksmarta počela je snimati svoj drugi dugometražni film, Don't Worry Darling, koji režira i glumi uz Harryja Stylesa.

Dva mjeseca kasnije počele su glasine da su Wilde i Sudeikis prekinuli svoju vezu, a u siječnju 2021. ona i Styles objavili su svoju romansu u javnosti. Wilde i Sudeikis su u potpunosti okrenuli novu životnu stranicu, ali su ostali predani prijateljskom odgoju svoje djece i među njima nije nikada bilo neprijateljstva.

Linker
25. travanj 2024 04:18