Getty Images
Može li slađe?

Preslatki princ ima samo jednu želju za Božić

Na njegovoj se listi želja, koju je princ William predao Djedu Božićnjaku u Finskoj, nalazi jedna jedina stvar.

Da su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea malenom prijestolonasljedniku, koji bi mogao imati sve, odlučili pružiti što normalnije djetinjstvo dokazuje i pismo koje je četverogodišnji princ George napisao Djedu Božićnjaku. Sin princa Williama i vojvotkinje Catherine je, naime, od pet mogućih crta na koju se upisuju želje, na papiru kojeg je njegov otac predao Djedu Božićnjaku u Finskoj, ispunio samo jednu.

Nasljednik trona zaokružio je riječ dobar - a otac William je potvrdio kako je zaista cijelu godinu bio dobar dječak - te napisao kako bi pod borom želio pronaći: policijski auto. I to nije prvi puta da je kraljević pokazao da je opsjednut vozilima. Prilikom službenog posjeta Njemačkoj, na pisti zračne luke pohrlio je u helikopter sličan onomu kojim i vojvoda od Cambridgea inače pilotira. Pripadnici kraljevske obitelji okarakterizirali su princa kao mirno i sramežljivo dijete koje svakim danom sve više nalikuje ocu, a on je kao dječak bio nestašan. Najslađi kraljević pismom je dokazao je da je još jednu osobinu "pokupio" od oca - skromnost.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 7: Prince George of Cambridge arrives for his first day of school with his father Prince William, Duke of Cambridge at Thomas's Battersea on September 7, 2017 in London, England. (Photo by Richard Pohle - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Princ George i vojvoda William

Linker
20. travanj 2024 01:06