IDILA

Presladak rođendan Marina Čilića: Pala je prva obiteljska fotografija nakon rođenja drugog sina

Godinu dana stariji, ali s mnogo razloga za sreću. Tenisač Marin Čilić na Instagramu je podijelio fotografiju svoje četveročlane obitelji i pokazao kako je proslavio 33. rođendan.

Proslavljeni tenisač Marin Čilić ove godine ima nekoliko razloga za slavlje. Nakon što je osvojio srebro u finalu muških parova na Olimpijskim igrama u Tokiju, početkom rujna na svijet je u obitelj Čilić došao još jedan maleni član. Supruga Kristina rodila je zdravog dječaka. Marin sada slavi 33. rođendan, a tome u čast na svom Instagram profilu objavio je prvu fotografiju mlade četveročlane obitelji.

"Hvala vam svima na najljepšim željama. Zahvalan sam na još jednoj godini koju sam proveo sa svojim sinom. Ovo je moj prvi rođendan u četveročlanoj obitelji", napisao je Marin uz fotografiju šetnje Zagrebom gdje on i Kristina starijeg Balda drže za ruke, dok je mlađi u kolicima. U komentarima su se nizale brojne čestitke.

Bračni par Čilić nekoliko dana prije poroda naš fotograf uhvatio je u opuštenoj šetnji zagrebačkom špicom, a Kristina se u srpnju pojavila i na humanitarnom turniru Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić.

S trbuhom do zuba, priznala je kako joj je liječnik prepisao strogo mirovanje, no uspjela se iskrasti na nekoliko sati kako bi podržala svoga supruga.

image
Marin i Kristina Čilić sa sinom Baldom
PRIVATNI ALBUM

"Ovo je zaista veliki događaj, a osjećaj je odličan. Iako smo prije pola godine gledali one užasne scene od petrinjskog potresa, imam osjećaj da se sada polako vraća život u ovaj grad, djeci se vraća osmijeh, a mislim da smo ga ovim događajem vratili u punom sjaju", izjavila je tada Kristina za Gloria.hr. Nedugo nakon što je obznanila kako je trudna s drugim djetetom, za naš portal je i usporedila trudnoće.

"Moram priznati da ne vidim neku preveliku razliku osim možda razdoblja trudnoće. U prvoj trudnoći nisam imala iskustvo visokog stupnja trudnoće tijekom ljetnih mjeseci tako da ovaj put to vidim kao mali izazov", rekla je Kristina.

Marin i Kristina zajedno su više od deset godina, a upoznali su se 2008. godine na Davis Cup susretu u Dubrovniku, gdje je Kristina pomagala u organizaciji.

"Nije bilo nimalo jednostavno jer smo zbog moje karijere često bili razdvojeni. Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, psihologiju i politologiju", rekao je Marin nedavno u velikom intervjuu za Gloriju.

Čitajte i: Slatko iščekivanje Kristine Čilić: 'Liječnik mi je zabranio aktivnosti, ali me pustio dva sata da pogledam mečeve'

Linker
20. travanj 2024 13:55