Instagram
MOŽDA NIJE ODMOR, ALI JE ZABAVA!

Prekrasna obitelj - Messi i njegova Antonella na medeni mjesec poveli djecu

Posljednji dan lipnja ove godine zauvijek će pamtiti Lionel Messi i njegova Antonella Roccuzzo – dan je to kad su stali pred oltar. Argentinsko vjenčanje godine upriličeno je u gradu Rosario gdje su oboje supružnika proveli djetinjstvo, a i poznaju se 'oduvijek'. Već tjedan dana uživaju na medenom mjesecu i svojim pratiteljima otkrivaju kakvu zanimljivu crticu s putovanja.

Nakon legendarnog vjenčanja, jedan od najboljih nogometaša današnjice Leo Messi svoju je dragu poveo na medeni mjesec - no, nije njihov medeni mjesec poput svih, jer dok većina novopečenih supružnika najčešće otputuju udvoje, oni su otputovali u četvero, sa svojom djecom, sinovima Thiagom i Mateom.

Messi će s obitelji na Karibima ostati još tjedan dana, a potom se vraća u Barcelonu ne bi li potpisao novi ugovor s klubom. Taj bi ga ugovor u klubu trebao zadržati sve do 2022, kad će slavni nogometaš imati 35 godina.

Nakon toga, obitelj opet ide na odmor i to u Maroko, odnosno živopisni grad Marakesh. Inače, Marakesh je grad u koji se uvijek rado vraća i Messijev najveći rival, igrač Real Madrida Christiano Ronaldo.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Linker
19. travanj 2024 22:28