Kavalir i pol

Prejako stegnut korzet zbog kojeg nije mogla disati razlog je zbog kojeg još više žena uzdiše za Bloomom

Pjevačici su te večeri zavidjele sve uzvanice jer je zgodan holivudski glumac kavalirsku gestu začinio romantičnim detaljem, čime je oduševio prisutne.

Zbog male nezgode na događanju posvećenom osnaživanju žena i dobrotvornom radu u zabavljačkoj industriji, na tradicionalnoj Varietyjevoj gala večeri "Power of Women" na Beverly Hillsu, američka pop zvijezda Katy Perry (36) bila je sretnica kojoj su te večeri svim srcem pozavidjele mnoge uzvanice. Ali ne zbog nagrade koju joj je te večeri dodijelio magazin Variety, uz još četiri moćne žene - pjesnikinju Amandu Gorman, glumicu Ritu Moreno, pjevačicu Lorde te Channing Dungey, prvu Afroamerikanku koja je od lani predsjednica i izvršna direktorica velike televizijske mreže, Warner Bros Television Studios - nego zbog životnog partnera, holivudskog glumca Orlanda Blooma (44).

Kada se pjevačica pojavila na pozornici u raskošnoj kreaciji modne kuće Schiaparelli kako bi preuzela priznanje, obratila se okupljenima te im na kraju zapjevala kako je bilo predviđeno u scenariju, pop diva je naglo utihnula.

Operacija korzet

U dvorani je nastao tajac, nikome nije bilo jasno što se zbiva sve dok nije pogledala prema zaručniku koji je sjedio u blizini pozornice i rekla mu:” Dragi, možeš li, molim te, doći? Imam problem s korzetom. Prejako me steže, jedva dišem i teško da ću moći zapjevati ...", požalila se. Kako je mikrofon bio blizu, to su svi čuli. On je smjesta požurio prema njoj, praćen uzdasima divljenja prisutnih zbog kavalirske geste.

image
Katy, slažu se mnoge žene, nije mogla bolje izabrati.
ROBYN BECK/AFP/PROFIMEDIA

- Olabavi ga gotovo do kraja - davala mu je upute dok je publika pratila što se zbiva i bodrila ih.

- Super, to je to. Sad mogu disati - rekla je Katy Perry na kraju delikatne intervencije, a glumac s kojim ima jednogodišnju kćer Daisy Dove, nježno ju je poljubio u rame prije nego li se vratio na svoje mjesto. Zaključak prisutnih nakon nesvakidašnjeg prizora bio je da bi pjevačici trebalo dati nagradu i za besprijekoran izbor životnog partnera.


Čitajte i: Moderna obitelj Orlanda Blooma! Razvod nije poremetio odnose, njegova bivša s Katy Perry velika je prijateljica

Linker
19. travanj 2024 04:01