Zauvijek zajedno

Predivna posveta malenom anđelu: Vanessa Bryant od sada će zauvijek na koži imati svoju Mambacitu

Tattoo umjetnik 38-godišnjoj Vanessi ispisao je na koži riječ ‘Mambacita‘, na ruci kao posvetu Gianninom nadimku.

Vanessa Bryant odala je počast svojoj preminuloj kćerki Gianni s novom tetovažom u njenu čast. Udovica košarkaške legende Kobea Bryanta otkrila je objavama na Instagramu da je na ruku tetovirala trajnu uspomenu na svoju 13-godišnju kćer, koja je poginula uz oca i sedmero drugih ljudi u tragičnoj nesreći helikopterom u siječnju 2020.

Tattoo umjetnik Nikko Hurtado 38-godišnjoj Vanessi ispisao je na koži riječ "Mambacita", na ruci kao posvetu Gianninom nadimku. Vanessa je otkrila i da je najdulje u cijelom procesu bilo dizajniranje trebalo im je "osam sati da odluče o fontu". Ovaj predivno ispisan nadimak krasi i maleno srce, iznad slova "I" kao i leptirić na kraju riječi.

Iako je dizajniranje potrajalo, jer je umjetnik veliki perfekcionist, samo tetoviranje bilo je gotovo za pet minuta. Osim fotografije finalnog rada, Vanessa je otkrila i proces izrade kroz nekoliko videa objavljenih na Insta storyjima. U jednome je pojasnila kako Hurtado koristi jednu iglu za crtanje tetovaže, kako bi linije bile čiste.

Čitajte i: Vanessa Bryant o tome kako je pronašla svjetlo u tami: ‘Kobe i Gigi motiviraju me da idem dalje‘

Ovo nije jedina tetovaža koju je Vanessa posvetila pokojnim članovima obitelji. U lipnju je udovica podijelila nekoliko videa na Instagramu, na kojima se vidi kako tetovira uspomene u čast svog supruga i kćeri.

Kako je napla svjetlo

"Ne mogu reći da sam svakog dana jaka. Ne mogu reći da nema dana kad se osjećam da neću doživjeti sutra", početkom ožujka otkrila je Vanessa kako je pronašla svjetlo u teškoj situaciji.

Dok je svijet javno žalovao za NBA legendom i njihovom Gigi, mladom košarkaškom nadom, Vanessa (38) je tiho radila na ponovnoj izgradnji vlastitog života, kao i života svoje obitelji, kćeri Natalije (18), Bianke (4) i 20-mjesečne Capri.

Čitajte i: ‘Njezin osmijeh tjerao me da budem bolja‘: Vanessa Bryant podijelila dirljivo pismo prijateljice svoje pokojne kćeri

"Ova bol je nezamisliva, ali jednostavno se morate ustati i gurati naprijed. Ležanje u krevetu i plakanje neće promijeniti činjenicu da moja obitelj nikada više neće biti ista. Ali ustajanje iz kreveta i guranje prema naprijed učinit će dan boljim za moje cure i za mene. Tako da to radim", kazala je Vanessa.

Preuzela je kreativne projekte koji su ostali nezavršeni u Granity Studios, multimedijalnoj kompaniji poginule zvijezde. Nedavno je Vanessa ponovno pokrenula Kobeovu humanitarnu neprofitnu zakladu Mamba & Mambacita Sports Foundation, u čast ocu i kćeri, a namijenjenu osnaživanju mladih djevojaka kako bi im se pružila jednake mogućnosti u sportu.

Linker
20. travanj 2024 13:52